Emre Cevik
10 Numara!
- 15 Ocak 2011
- 13.483
- 4.854
- 1.618
ante rebic??Haluk yürekli adlı şahıs Galatasaray Hırvat bir gölcü ile temasa geçti diyor.. Hırvat golcü???
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ante rebic??Haluk yürekli adlı şahıs Galatasaray Hırvat bir gölcü ile temasa geçti diyor.. Hırvat golcü???
Gol makinesi diye gelmişti,çamaşır makinesi çıktı.Song çok cüzzi miktara geldi diye hatırlıyorum. Lukunku reis ise gol makinesi diye geldi
Aynen malesef yine koca transfer dönemi bitti son güne bıraktılar bakalım kim gelecekArtik duyum verilicek isim kalmadi son 1 hafta kala kimse elindeki iyi oyuncuyu cikarmaz ancak artiklar gelir
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ante rebic??
Kramaric olacaksa olur.
İvan Santiniiiiiiiiii
yemek konusuda güzel olur ha canimiz ceker ceker dururuz : ))kısır yiyom.bugun biz de gün varmış anam yapmıs @Hayri Cund
Ben razıyım kalinice. Bunların çapı için büyük transfer olurKalinic disinda mantikli bir isim bulamadim Hirvat forvetleri arasinda.
2 gün önce yabancı basında çıkmıştı, ivan santini işte. Son 2-3 senedir acayip formda. Havadan yerden tank gibi gelsin isterim şahsen. Şu son günlerde alınacak en iyi adamlardanKalinic disinda mantikli bir isim bulamadim Hirvat forvetleri arasinda.