Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.492
- 73.490
- 5.188
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Aldilar ama daha aciklanmadi. Gelson Martins de Monaco'ya gidiyor, bu yuzden Kalinic'i birakmazlar gibi.moratayı aldı mı atletico? aldıysa bırakabilir sanki
he ya bak hatırlayınca gene sinirlendim gece gece hamza yaktın bizi hamza...PL takimlari Kalinic'in kapisinda yatiyor o treni H. H.oglu yazinda kacirdik
kalinicle martins ilişkilendirilebilir mi çok emin değilim :/ sonunçta biri kenar oyuncusu diğeri santraforAldilar ama daha aciklanmadi. Gelson Martins de Monaco'ya gidiyor, bu yuzden Kalinic'i birakmazlar gibi.
Yine de birakacaklarini dusunmuyorum. Zor transfer, zaman kaybi.kalinicle martins ilişkilendirilebilir mi çok emin değilim :/ sonunçta biri kenar oyuncusu diğeri santrafor
31 im geldi diye okudum bi an Allah affetsinBunaldım. 31'i gelsin artık.

dsaadsadsadsdsad31 im geldi diye okudum bi an Allah affetsin
SM-A720F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Genoa'ya kiralik gidiyorŞu Pjaca Dinamo Zagreb’de yanılmıyorsam forvet oynuyordu. Juve harcadı adamı. Ben baya beğenirim. Klas bir kardeşimiz. Solda da oynar. Aslında tam fırsat transferi. Ayrıca Juve’den aldığımız adam kelek çıkmıyor. Yoklamak lazım.
Amin kardeşim.31 im geldi diye okudum bi an Allah affetsin
SM-A720F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
hadi inş
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi