Mehmet Ocak
10 Numara!
- 13 Ocak 2013
- 10.108
- 4.562
- 1.198
Ban verme rryis affet renktasiPazar olana kadar birsey olmaz. Anca hoca konustuktan sonra bir boklar yaparlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ban verme rryis affet renktasiPazar olana kadar birsey olmaz. Anca hoca konustuktan sonra bir boklar yaparlar
feneri sövmedin ki insanlar gelip geçicidir
Beyler silmeyi bilmiyom modlar idare etsin büyük laf etti fenerli dedi bana ispat istedi
SM-A720F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Silsen ne yazar yaradan bunların hesabını sormazmı sanıyorsun reis.Beyler silmeyi bilmiyom modlar idare etsin büyük laf etti fenerli dedi bana ispat istedi
Sildim simdi için rahat etti mi fenerlimiymisimPostuna git duzenleye bas
Kusura bakma renktas bilemedik hata bende
Kardes sil ban yicen
ulan ocak gece gece güldürdün Leo fransada bara gelen forvetlerin bir tanesine icir icir sonra sozlesme imzalat reyisSilsen ne yazar yaradan bunların hesabını sormazmı sanıyorsun reis.
halkı küfre sevketme suçundan ban.Postuna git duzenleye bas
Kusura bakma renktas bilemedik hata bende
Nerdeyse adamin ocagini sonduruyorduk yav boyle birsey olamaz.ulan ocak gece gece güldürdün
güzel oyuna getirdin adamı
Kardeş kusura bakma biz fenerlilere soverken genc fenerbahceli veledleri kastediyoruz yoksa bizim de yakin cevremizde var
nereden bileyim bjklı olmadığını dıye devamını getırır dıyordumulan ocak gece gece güldürdün
güzel oyuna getirdin adamı
Azmettirici olarak iceri tikarsaniz harcarlar beni.halkı küfre sevketme suçundan ban.
Kral naptin kulüp kapandı ahahahBan yenmiyor demi fenere sövünce çünkü büyük küfür edicem
bi futbolcu konusu baslıgında dedim ki,patoydu sanırım.ferda savnur da iyi bi kardeşimizdi Allah rahmet eylesin.gerçekten inanmıstı bitane abi ve üzülmüştüferda savnur
Valla son üç ayda bir ben arfayi gördüm birde Marcus thuram ve Ikoko yu.Leo fransada bara gelen forvetlerin bir tanesine icir icir sonra sozlesme imzalat reyis
Eline dustuk kurtar bizi