Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bi zamanların ünlü mankeni karahan çantay.sibel canla bunun kasedi mi ne vardı ya hakan uralla ayrılmıstı bu yüzden.sonra karahan çantay yurt dısında kaldı yıllarca.sibel canın çevresi karagümrükten ve mafyayla da alakası vardı sanırım.yıllarca cocuk tehdit edildi dönemedi diye biliyorum.ama 3 seneönce dönmüş,ankarada üniversitede devam ediyodu eğitimine
yuh sen bunları nereden bılıyorsun lan. benım bıldiğim hakan uralın kadife seslı sanatcı babası neden olmustu izdivaclarının sona ermesıne.
canlı yayına cıkıp ağlıyorlardı karı koca falan. bu olaydan sonra yada o aralar kibarıyenın annesı tr gundemıne atom bonbası gıbı dusmustu

Fenerle sex etmişler

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2 günde bitirdim valla hatta doyamadım bir de gidip delilleri yok eden FBI ajanının mahkemedeki savunmalarını izledim.:asd:

''Sadie'' <3
reis diziden sonra o mevzuya cıdden ınsan sarıyor kevin costnerın jfk filmi bu konuda en ıyılerdendır.
cidden guzel hatundu yav.

yuh sen bunları nereden bılıyorsun lan. benım bıldiğim hakan uralın kadife seslı sanatcı babası neden olmustu izdivaclarının sona ermesıne.
canlı yayına cıkıp ağlıyorlardı karı koca falan. bu olaydan sonra yada o aralar kibarıyenın annesı tr gundemıne atom bonbası gıbı dusmustu
tabiki arşivden.dur baya mevzu dönmüş bu konuda twitterda barbaros şansal cok biliyo.daha neler neler var.getireyim.çok heycanlı

Fener kume dusup iflas etse hala sizi 6 0 yendik dicek kadar ezik bir taraftari vardir.

Kafam guzel sacmaladim bayagi

Hepinizden ozur diliyor ve seviyorum, yigit haric.

Hayirli geceler, yarin forvet gelmezse napacaz lan

1548373666502.webp

su adam nasil alinmaz ya

Son birsey diyecegim.

Millet uzaya ucak yoluyor biz bir forvet alamiyoruz yerinde.

Eyvallah.

Moderatör tarafında düzenlendi:
valla hocam benim hatun Çeşmeli, ne zaman oraya gitsem mekanlarda kazik yeriz diye Burger King'e gidiyoruz da kumrucu lafi acilinca sorayim dedim belki ucuza duzgun bir yer bulurum diye :D olmadi Alacati'ya gotururum artik ne yapalim

Ahahaha benimki de :D Ne yersiniz bilemem de Kumrucu Şevki'den uzak durun yeter ,masayı kalabalık gördüğünden olacak ki en son çaya da 4 lira kitleyecekti izin vermedim :asd: Alaçatı'yı boşver sokakta yürürken bir kaç adisyona gözüm çarptı matematiğim yetmedi ama efsane ortamı var, bayılıyorum.

reis diziden sonra o mevzuya cıdden ınsan sarıyor kevin costnerın jfk filmi bu konuda en ıyılerdendır.
cidden guzel hatundu yav.

Aynen zaten benim için finalden sonra diziler bitmiyor. Biraz da hakkındaki yorumlara videolara göz atıyorum, izlerken odun gibi izlediğim oluyor o gözden kaçan detayları severim , bu ara iş güç yok evde yatıyorum. Kendimi diziye verdim. Okul açılana kadar ne izlersem artıdır. Eyvallah Kral eğer karar vermezsem tekrar rahatsız ederim via DM.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt