Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anlaşılan maçtan sonra açıklanacak transferler. Yarın kap geleceğini sanmam.

Günaydin renktaslar.

Transfersiz yeni bir güne hazirmiyiz hep birlikte?

A.Albayrak : Bu isler nasip arkadaşlar , görüyorsunuz bizum transferde son anda bariyer ciktu , Cardiff in oyunci uçakta kayboldi .

Galatasaray düşmanı albayrak, bakalım bügünü de boş geçecen mi...

Bugün Caicedo Kap gelir. Tam bize yakisan rezil panik transfer olur

transfer yapmasini hicbir zaman beklemedim bu yonetimden, vizyon yok cunku, ancak herkesin haber bekledigi bir ortamda havalimaninda mikrofonlara bariz yalan soylemek bir hukumet yalakasi icin bile yuz kizartici bir hareket olmali, nasil o koltukta oturuyor hala sasilacak bir durum.
Koskoca Galatasaray'i yonetenlere bak, 30 milyon taraftari bunlar mi temsil ediyor

Kap , bariyer , forvet , albayrak , hanedar , cengiz bu kelimeleri artık duyunca bi benim mi sinirlerim geriliyor ...

Hepimiz boş depoyu bekleyen gariban bekçiler gibiyiz asla gelmeyecek olan transferlerin boş yere nöbetini tutuyoruz.

Günaydın renktaşlar bugün de sinir krizleri geçirmeye hazırım :mad:

Gs Cimbom adminlerine sesleniyorum Apocuğumun fotosunu kaldırırmısınız girişteki sayfadan rica ediyorum ..

Bu sene gitti de.Seneye de satacak adam kalmadı.Anasını forvete koyar Mustafa Cengiz artık. Çıldıracam lan

Vincent Janssen’i kiralayalım bence bizim için ideal bir santrafor olur hatta opsiyon koydurarak almakta fayda var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt