Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamamdır maça kadar bi halt olmaz geyiklerini yada gerçeklerini konuşacağız, Sonra birkaç yalan haber yalanlama falan derken bi bakmışız sabah olmuş ve gece nöbette dönen saçma muhabbete şahit olmadığımız için mutlu, transfersiz kaldığımız için hayli gerginiz.

babacar
caicedo
defrel

10 kişilik listenin son 3 sırası heralde?

Malatya Fulham lı Kamara yı bedava alacakmış.. Kapalım elinden bunların para verecği yok..

Forvet diye karşımıza kimi çıkaracaklar çok merak ediyorum yada çıkaracaklar mı ?

Günaydın Forvet hasretleri,

Lucas Bariyer geldi mi ?

Defrel ve babacar gayet iyi isimler bana göre
Tabi ki iyi isimler Defrel çok etkili topçu ama alabileceğimize ihtimal veriyor musun? Bu yönetim bu futbolcuları getirme ihtimali yok. Felaket tellallığı yapmak istemiyorum ama çok net bir şekilde bu beceriksiz herifler sadece bir tane adam alacaklar görürsünüz. O da Caicedo veya ayarında bir adam olur.

Alan bu akşam gelip, Göztepe maçında oynar mı ???

Tabi ki iyi isimler Defrel çok etkili topçu ama alabileceğimize ihtimal veriyor musun? Bu yönetim bu futbolcuları getirme ihtimali yok. Felaket tellallığı yapmak istemiyorum ama çok net bir şekilde bu beceriksiz herifler sadece bir tane adam alacaklar görürsünüz. O da Caicedo ve ayarında bir adam olur.
Bizimde pek umudumuz yok :) olsa sürpriz olurdu zaten. 7 aydır forvet oyuncusu bekliyoruz. yönetim naptı? Bi çanta dolusu Galatasaray forması ile siyasilere lobi çalışması (yalakalık) yaptı gezdi. Bi bok olmaz bunlardan.

Beyleerr

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Günaydın ; buradan sayın yöneticimiz apoyu hava alanından alıp otele götüren çin kulübü takımının yöneticisine futbolcusuna ve arabayı kullanan şöförüne taraftarlarımız adına teşekkür ediyorum iyiki varsınız.

Abdürrahim Albayrak ı degil yönetime , bir daha statta maç izlemeye sokmasınlar

Bela okutuyolar insana ya

Yapmayin lan transfer parayi borclara yatirin.

30 yasindaki adama para gommeye calisiyolar

O adamda pato olsa bari caicedo

Birakin gelin ya yapin bir teklif adebayor + doukara

Bari az para girsin bize

Allahin rizelisi gitmis dil bilmez iz bilmez.Pato ve Alan transferini kovaliyo

Ulen mal sen son gun vagner love + seleznov paketi yapamadin bunu nasil yapican

Fatih Hocam ne dusunuyo yemin ediyorum merak ediyorum

Adama ffp dediler oyuncu satmamiz lazim dediler satti simdi becerisizlik yuzunden alamiyorlar

Dubaidem ucaktan iniyo bide yalanlara basliyo rizeli

Biktim be kac gundur f5 yapmaktan is yerinde is yapamiyorum

Patron bile benimle beraber forvet transferi bekliyoki artik ise doneyim

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Transfer yapmayanın yada gidip abuk sabuk adamlar getirenin bi tarafına bariyer ...

En büyük tehlike elimizdeki parayı diğer donemde kullanamayacak olmamız . Abdürrahim Albayrak hem bu sezonu hem de gelecek sezonu mahvetti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt