Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ciddi cevap veriyorum
stoklarımız var hala sucuğumuz bittiği vakit
twitterdan şov yapıcaz

bence sizler bizi boşverip büyük Galatasaray taraftarı olarak tepkinizi koyabilirsiniz

Bırak şimdi sucuğu fln ironik şekilde sormadım ciddi merak ettim öyle bir açıklama fln olacak mi diye kısa zamanda .. neyse

"Çin Kulübü'nden 10 milyon dolar alan Pato bu teklifin artırılıp 3.5 yıllık kontrat istedi. Bu da transferin önüne set çekti.. "
"Pato Türkiye'de oynamak istemiyor...
"Pato klüpten alacaklarımı almam gerek dedi"
"Çin hükümeti külübüne el koyduğu için bonservisini alamadı"
"Galatasaray patoya yıllık 5m euro verdi pato çok az dedi ve daha fazla veremeyiz dendi"
"Pato'yu menajeri Galatasaraya geliriz diye önerdi"

Arkadaş ne yolculukmuş gitmeselermiş keşke ne Patonun ne dediği belli nede yönetimin.Paraysa tek alır insan gene alır. yok gelmiyorsa sen niye gittin dubayiye iş görüşmen mi vardı? Napcaktı adam çocukluktan beri Galatasaraylıyım boş mukaveleye imza atarım mı diyecekti?

Akşama maç iyi geçer inşallah
10 milyon euro mu vay arkadas keşke futbolcu olaydım ya ?

Bu foto 13 sene öncesi. Kendisi suan yaşlandi ama kesinlikle is yapar.
Santiago Munéz transferi bitmeli. Gavin Harrisde hala fit durumda.
FB_IMG_1540658897998.webp

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ablösefreier Godín einigt sich mit Inter – Medizincheck schon absolviert?

Inter Godini yazin icin kapmis. Bizde hic yazin sözlesmesi biten adamlarla, simdiden yazin icin sözlesme yapmayi düsünen biri bile yoktur. Bütce 0 dan basliyor diye ve baya oyuncunun sözlesmesi bitiyor diye, normalde en az 2 bedavaya oyuncu sart. Adamlar direk ilk on bir oyuncusu olmasina bile gerek yok. Linnes gibi seviyeli tipler bile güzel olur.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Transfer taraftarı olduk gerçekten yalan yok.

Ben anlamıyorum arkadas. Borç var diyorlar.

Borç kapatmak için başarı gerekir ki sponsor para gelsin.

Şu dandik ligde şampiyon olmak için, iyi teknik direktör, genel olarak iyi takım oyuncuları, 2-3 kalbur üstü maçı çevirecek klas oyuncu. Ama ben bildim bileli Faruk süren başkanlığı dışındaki hiçbir yönetim bizde vizyon sahibi olamadı. Şu les ligde bu kadar şampiyonluk yaşanmış, Avrupa ya gidilmiş. Kombine rekoru kır, taraftar her şeyi yapsın. Bu kadar bonservis ile oyuncu sat. Riva yi sat... Giderde gider nasıl borc azalmaz nasıl bu kadar acemi ötesi yönetici muspettesi adam bu 30 milyonluk kulübü nasıl temsil eder.

Yok ffp mis cart curt. Cengiz gitsin mali işler müdürü olsun, apo gitsin psikolog bölümünde motivasyoncu olsun.

Yazık ya. Ne geliyorsa Türk futboluna bu beceriksiz yöneticilerden geliyor. Böyle leş ligde şampiyonluğu başarı saydilar.

Ali Sami yen bize 1905 de yolumuzu çizdi.

göztepe macındaki olası puan kaybından sonra asıl bombaları hoca patlatacak o gune kadar bişey cıkmaz.

göztepe macındaki olası puan kaybından sonra asıl bombaları hoca patlatacak o gune kadar bişey cıkmaz.

Dün de yazdığım gibi bende hoca bombaları öyle de böyle patlatacak .. konuşma fırsatını değerlendirecek .. ister İzmir’de yenelim fark etmez hoca yarin gelene gidene sövecek canlı yayında .. asıl ozaman kaos ortamı görün

Öyle deme kardeşim :) yoksa şimdi tayfadan biri gelir der ki ultrAslan Galatasaray taraftarların sesidir .. kusura bakma da ben ve biz günlerdir ettiğimiz haykırışları küfürleri kimseye duyduramayoruz..
Bu ne biçim ses diye sormazlar mi adama
Afiyet olsun
Valla kardeşim şu rezalet tablosu karşısında Galatasaraylıyım diyen herkesin tepkisini koyması gerekiyor. Böyle bir kepazelik olamaz.

"" Fb'nin yeni transferi Victor Moses, sağlık kontrolünün ardından yaptığı açıklamada :Fb'ye şampiyonluk yaşamak için geldim" deyince YENİDEN sağlık kontrolünden geçirildi. "" belki yeri değil ama biraz gülmek için attım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt