Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5 kuruş para harcayamayacak olan küme düşen Fener Moses'i aldı bunlar 6 aydır bi forvet alamadılar pişkin pişkin yalan söylüyorlar bi de yatan bişey yok diye inanılır gibi değil ya.

Bunlar ciddi ciddi gene kimseyi alamayacak :D

Vay mallar hem universiteye gidiyorlar hem de ultraslan uyesiler

Onlardan da gece gunduz ultraslana sovup baska organizasyon yok diye girenler var tabi.
Her taraf çöp üniversite dolu.
Gerçi lise eğitimi almış bir birey bile üye olması kadar saçma bişey olamaz
86-87 sezonundan beri ASY ye giderim, yaklaşık 7-8 yaşından beri işte.
Ne böyle soytarılıklar vardı Ne de suçukçul yaşamlar..
Bu arada tribünler şimdikinden de daha coşkuluydu.Kadınlar bile çok çok fazlaydı statta.Her maç şenlik gibiydi.O dönemlere yetişemediğiniz için şanssızsınız..Ama bu güzel ortam 2000lere kadar devam etti.96-99 arası da çok güzeldi
Yani diyeceğim o ki, eline sucuk alıp biz Galatasaray’ın taraftar oluşumuyuz diyenler, en az yönetim kadar kötü temsil ediyor bu camiayı

Mustafa Cengiz kayboldu resmen adam hiç gözükmüyor

Apo desen karardı suratı

Fener Ighaloyu alırsa ilk 5i zorlar net...

Derhal araya girelim diyeceğim ama transferin Ömer Bayram/Tarık Çamdalları var yönetimimizde

Her taraf çöp üniversite dolu.
Gerçi lise eğitimi almış bir birey bile üye olması kadar saçma bişey olamaz
86-87 sezonundan beri ASY ye giderim, yaklaşık 7-8 yaşından beri işte.
Ne böyle soytarılıklar vardı Ne de suçukçul yaşamlar..
Bu arada tribünler şimdikinden de daha coşkuluydu.Kadınlar bile çok çok fazlaydı statta.Her maç şenlik gibiydi.O dönemlere yetişemediğiniz için şanssızsınız..Ama bu güzel ortam 2000lere kadar devam etti.96-99 arası da çok güzeldi
Yani diyeceğim o ki, eline sucuk alıp biz Galatasaray’ın taraftar oluşumuyuz diyenler, en az yönetim kadar kötü temsil ediyor bu camiayı
Benim universitemde bu olusumu sevmeyen ama icinde olan cok fazla kisi var. Biraz feto'nun abilerine benzetiyorum ultraslani acikcasi. Baska secenek birakmayan bi olusum.

Forumun dernek haline gelip organize olup unilere yayilmasiyla ilgili calismam ragbet gorseydi bu duruma cozum sunacaktim lakin malesef olmadi.

Batuhan Karadeniz ayarında birini anca alıp trtsporda ffp filan anlatır bu kamiller

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt