- 26 Kasım 2008
- 18.139
- 17.028
- 2.443
Nerede peki 15 milyon h'eis? Maaşlara mı verdiler diyorsun yoksa peşin para alamadılar mı?15 milyon yok zira ahboid
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nerede peki 15 milyon h'eis? Maaşlara mı verdiler diyorsun yoksa peşin para alamadılar mı?15 milyon yok zira ahboid
başka menejer sokmuş şükrü arayabaki mercimekin twiterinde okudum. alan ile ilgili sorun para degil diyor.
apoya pandik mi attilar neoldu anasini satayim
musapın smaç basmalı küfrünün üzerine çıkan görülmedi şuana kadar. zamanı geldi bence5 gün sonra eminim hayatimizda okumadigimiz fantezileri okuyacagiz.. öyle böyle küfürler degil yalniz.. cok sayida üye su an kamp yapmis kitap yaziyor yigitlerim
Bizim yönetimbaki mercimekin twiterinde okudum. alan ile ilgili sorun para degil diyor.
Degmez. Ben agzimi bile acmayacam
dizi film cekilir su transfer sezonundanbaşka menejer sokmuş şükrü araya
baki mercimekin twiterinde okudum. alan ile ilgili sorun para degil diyor.
hangi suskun tayfadansin kardes ? uA uni mi ?
Mobilden girersin dayanamazsınOh be bilgisayara 2 gün ara vermek güzel olacak. Bilgisayar karşısına oturduğum her an gözüm son dakika transfer haberlerine kayıyor. Beynim sulandı yeminle. Pazartesi dönüşte son 4 gün kalmış olacak.