- 22 Haziran 2012
- 12.289
- 5.656
- 2.013
.
dualara başla kanka
dualara başla kanka
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yoo hic sevmem uAni
Nerede peki 15 milyon h'eis? Maaşlara mı verdiler diyorsun yoksa peşin para alamadılar mı?
Hocam o oyuncuyu almaları imkansız. Tetteh'e yetmeyen para o adama hiç yetmez.Şükrü Hanedar'ın İtalya'da Genoalı Kouamè için bulunduğunu düşünüyorum. Hocanın istediği profile en uygun oyuncu, o.
musapın smaç basmalı küfrünün üzerine çıkan görülmedi şuana kadar. zamanı geldi bence![]()
Nisan sonuna kadar kullanılabilir o para.Transfer dönemi içinde elde edilen gelirleri aynı transfer dönemi içinde harcayabilirsin kuralından emin misiniz arkadaşlar? Eğer buna rağmen bonservisli oyuncu almiyorlarsa buna beceriksizlik denmez. Hainliktir bunun adı. Sezon sonu hangi oyuncuları satıp yerlerini doldurup toplam eksikliği tamamlayacaklar ki? Son 6 gün 2-3 m euro fazla verip hocanın istediği oyuncuları almak zorundalar.
mobil uygulaması indirmedim dostum hatta akılsız telefon var şuan bendeMobilden girersin dayanamazsın
bak malesef aci gercek.. profesyonelik olabilir .. inanirim dembaya bu konuda..
aldigi oyuncular sayesinde sampiyon olduk ve hic biri nerdeyse elimizde patlamadi ve kar bile yaptik. ayrica aldigi oyunculara o paralari vermezsen türkiyeye gelmezler zaten. sana mustafa cengiz gibiler layik iste.Oyuncu maaşlarına gitmesi normal ya o paranın, takımda açlık sınırı 2 milyon euro olduğu için para dayanmıyor. Sifon suratlı herif öyle sözleşmeler soktu ki bize çıkaramıyoruz hala. 1 aydır sadece 1 futbolcuyla görüşmek de nasıl bişeydir, Albayrak'ın 10 futbolcuyla görüşüyoruz lafına da gram inanmıyorum.
malesef bende yok ama roman kıvamında efsane bi küfür olduğunu hatırlıyorumarsiv de varsa yollasana özelden.. biraz ögreneyim.. hazirlanmam aslinda iyi gidiyor ama bakmak da faydasi olur tabi

8 maç tatilde kim karılarla güneşlenecek havuzda renktaşYarinki maca forvet yetismedi zaten, sezonun en kritik maci.
Galatasaray yonetimi ve teknik ekibi istifa etmelidir.
Hasan sas Vazosu cikip calisiyoruz diyordu, ulan 7 ay ne yaptiniz? Sen 8 mac ceza almadinmi? Calismadinmi ozaman sen
Kamil Osman Bey çok haklısınızİnşallah Fatih Terim gider de yoksa bunların gideceği yok pişkin pişkin oturururlar o koltuklarda
malesef bende yok ama roman kıvamında efsane bi küfür olduğunu hatırlıyorum![]()