Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam o oyuncuyu almaları imkansız. Tetteh'e yetmeyen para o adama hiç yetmez.
Geçtiğimiz aylarda Napoli'ye transferi için 15-20 mil € konuşuluyordu. Piatek'i de gönderdiler, daha da zorlaştı fakat düşününce bunca ay Caicedo gibi 3. sınıf transferler yapılacağını düşünmek istemiyorum.

Serdar Aziz kalsa bile hoca da anormal inat var oynatmaz zaten, artık kanlısı oldu o dönüşü yok. Forvet diyoruz da defansta büyük problem şu anda 3 tane ne idüğü belirsiz stoper var, Marcao çok sağlam çıkmazsa her maç attığımızın 1 fazlasını yeriz zaten.

DxwtCb-X4AQ6BTC.jpg

bunların victor mosesi aldığı yerde bizim patoyu almamız lazımdıda neyse

yalniz bu takim su eksik haliyle sampiyon olursa o kutlamalarda yonetim 2011 acilisindan daha beter hale getirilir buyuk kaos cikar

Zenci forvetler hayallerimi süslüyor son zamanalarda.

ulan penaranda ve succesi kiralayın bari mousset de olur

Geçtiğimiz aylarda Napoli'ye transferi için 15-20 mil € konuşuluyordu. Piatek'i de gönderdiler, daha da zorlaştı fakat düşününce bunca ay Caicedo gibi 3. sınıf transferler yapılacağını düşünmek istemiyorum.
Zaten iki yol var ya kötü transfer yapacaklar ya da menajerlere teslim olup komisyonları verecekler. Başka türlü transfer yapamazlar şu 5 günlük kısa sürede.

Eleke videosunu yeni izledim de yılan gibi bir şey bu videolarda Tetteh’e bin basar gibi duruyor. Keşke Tetteh’e harcadıkları mesaiyi buna harcasalarmış. 2 sene oynat sonra minimum 25 milyona premier ligde.

Bu ALAN şerefsiziyle 1 ay ilgilenip bedava olmadığını öğrenememişler mi? Kulüp izin vermeden adamla nasıl görüşüyorsun bu durumda? ŞEREFSİZSİNİZ!

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
yalniz bu takim su eksik haliyle sampiyon olursa o kutlamalarda yonetim 2011 acilisindan daha beter hale getirilir buyuk kaos cikar
olamayiz sampiyon forvetsiz. gecen sene allah yuzumuze guldude donk supriz yapti bize. selcuk lesiyle sampiyon olamazdik. forvette kim supriz yapacak bize. 6 puan gerideyiz.

deplasmanda 8 macta 8 golumuz. 1 ini rakip atmis. 2 si duran top. antalya macinda son dakika golu. isimiz cok zor. onde top tutan son vurusu fena olmayan forvet sart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt