Oguz Alp Akcay
10 Numara!
- 17 Temmuz 2017
- 11.696
- 7.208
- 913
telegol bizim icin forvet getirsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Basketbol sponsorluğu salon kirasına yetmez. Voleybol zaten beş beter.Takimin icini bosalttik hem erkej baskt hem voleybol sponsorlar geldi,sira borc yapilandirma da,bunlar tesadüf olamaz
[B]suleyman rodop[/B] @[B]SuleymanRodop[/B] 10 dk.10 dakika önce
Daha fazla
Serdar Aziz de son dakika.. Serdar aziz , dün akşam Galatasaray yönetiminin aldığı karardan sonra “transfer sezonunda gelen bütün tekliflere nezaketle teşekkür ederim. Ancak bugün itibarı ile kimseyle görüşmeyeceğim” dedi. Yani Galatasaray da kalma kararı aldığını açıkladı.
Ewt hukumetin destegiyle is yapacak olsak kerhaneye giderdikadam gsli
hükümetin full desteği arkasında
uçururdu bizi her türlü
Ewt hukumetin destegiyle is yapacak olsak kerhaneye giderdik
Dusunmeni onaylamiyorumbu desteği ortadan kaldıramayacağımıza göre tarafımıza kazandırsak daha iyi diye düşünüorum
:rose:Dusunmeni onaylamiyorum
En rahat şampiyonluğun geleceği sezonda olanlara bak. Sabır sabır sabır. Sanırım hoca istifa eder.
Sanki Mars a insansız hava aracı indiriyorsunuz a.qKötülüklerin,büsbütün egemen olduğu namussuz bir çağda yaşadığımız için transferler gecikebiliyor bazen.
Galatasaray SK
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Pato diye okudum
VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ahahaha. aynı şeyi yaşadım. psikolojimiz iyice bozuldu
Pato diye okudum
VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sanki Mars a insansız hava aracı indiriyorsunuz a.q
göksel gümüşdagın yaptıgı hadsizliktir,Galatasaray baskanı kim olursa olsun kulübe ve başkana öyle saygısızlık yapamaz.bölye bi herifi başımıza istemekte mide bulandırıcı
Fatih Terim zor zamanda Galatasarayı yalnız bırakacak bir Galatasaraylı değildirEn rahat şampiyonluğun geleceği sezonda olanlara bak. Sabır sabır sabır. Sanırım hoca istifa eder.