Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 97.650
- 109.788
- 4.878
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
harbi mal yaa..hic olmazsa adam saglik kontrolünde. baban ona buna tesecür edip duruyo.
adnan polat zamanında bıraktı
türk futbolunun gizli yöneticisi bu. federasyon falan hikayeGöksel gümüsdaga cevap veremezler,eminenin damadi o o
rijkaard zamanıHangi dönem oluyor bu olay ben hatırlamıyorum polatın başkan terimin hoca olduğu dönemi
Sen şu kebapçı selonun oğlu berkay mısınadnan polat zamanında bıraktı
Nevzata gonder alacagini birak + 900 bin euro getir demislerYa bu serdar olayı çok kritik şu an. Fenerin olası düşmesinde ligden alacağı para otomatikman havuza aktarılıyor. Yani bu sene serdarı takımda tutarak oynayacağın kumar gelecek sene 2 katı olarak geri dönme ihtimali var ben olsam bu ata oynardım veyahut serdarın bonservisi 6 milyon euro kardeşim bunu 1 +5 mi ödersiniz direkt hesaba mı gönderirsiniz orasını bilemeyiz ayağına yatılmalı.
Yabancı alamazlar alabilecekleri adam serdar kalitesinde asla olmaz e transfer dönemi bitiyor her türlü köpek çekme şansın var. Bu olay benim kırmızı çizgim ağzımıza bal çalıp gönderilirse ş.ligi şampiyonu yapsalar affetmem.
sen ne demek istediğimi anlamamıssın dahaasıl Galatasaray başkanı Galatasaray gibi kulübe böyle yapamaz taraftarını salak yerine koyamaz. 8 ay oldu 8.
Çok normal dillere düşmemiz bu akildan noksan adiler yüzünden
O bile kendine guvenmiyorSinan Gümüş kardeşimize güveniyoruz ha.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
gerçekler acıtmışa benziorSen şu kebapçı selonun oğlu berkay mısın