Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu basaksehir fena gümleyecek.çok gödleri kalktı.galibiyet göremeyesiniz bi daha inşallah

cl önelemeleri yüzünden sezonu erken acacagız
bu seneden umudu kestım bari tur atlayabilccek kadroyu kurun

Dxv91wvUUAE-voV

İyi demiş gümüşdağ, dalga gecmek serbest bu yönetimle, cümle aleme rezil ettiler koskoca kulübümüzü sıfatlarına tükürdüklerimin

Kardeş ne diyon anlamıyorum ki seni.. Hoca riijkardsa terim nasıl hain oluyor? Adam demiş ki terim istifa etmez zor zamanda onu soruyorum başkan Polat hoca terim hangi tarihte oldu ?
zor zamanından klübü yalnız bırakmaz demiş, rijkard kovulduktan sonra kabul etmedi adnan polatın teklifi onu söylüyorum

Kardeş ne diyon anlamıyorum ki seni.. Hoca riijkardsa terim nasıl hain oluyor? Adam demiş ki terim istifa etmez zor zamanda onu soruyorum başkan Polat hoca terim hangi tarihte oldu ?
Rijkaard gittikten sonra polat terime teklif götürmüstü terim Kabul etmemisti,kadroda bam üclüsü servet culio stancu kazim vardi,hocayi severim ama o kadroya cesaret edememisti gelmeye

dun valbuena her pozisyonda kendini yere atti. bu nasil bir zavalliliktir.birtek burak hiyarinin ismi cikti

Rijkaard gittikten sonra polat terime teklif götürmüstü terim Kabul etmemisti,kadroda bam üclüsü servet culio stancu kazim vardi,hocayi severim ama o kadroya cesaret edememisti gelmeye
cesaret edemediği kadar teklıfın adnan sezgın aracaılığı ıle gıtmesı ve baskanın o dönem adnan sezgını gondermeme konusunda ınat etmesıde etkılı oldu.
olan daha sonra hagi ve bülent undere oldu

Millet bana kiziyordu komplo teorileri vs diyordu ama ben dusuncemin arkasindayim bilerek transfer yapmıyorlar kasada 13 14 para var düşünün.

zor zamanından klübü yalnız bırakmaz demiş, rijkard kovulduktan sonra kabul etmedi adnan polatın teklifi onu söylüyorum

Oooo dıdısının dıdısı sen de istiyorsun ki ****************************************** gibi gel deyince gelecek git deyince gidecek..
Geçen yıl takım psikolojik olarak bombok durumdaydı - 2 yıl Şenol hegamonyası vardı ve başak-fb yarışa tutunuyordu adam hepsini karşısına alıp bu görevi kabul etti.. En önemlisi daima kıyaslandığında şenolun karşısına kendi kuramadığı takımla çıkıp ellerine verdi..

Sizin gibi Galatasaray taraftarı olmaz olsun ya bu adam 10 sene üstüste şampiyon olsa size yaranamaz.. Böyle bir adam F5in hocası olsaydı her maç öncesi saygı duruşu düzenlerlerdi..

aynı terim enginle,emreyle ,semihle şampiyon yaptı 2012de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt