- 11 Haziran 2015
- 39.849
- 28.257
- 2.193
malesef sergencim. Ne kadar baskı ne kadar tepki o kadar iyi bizim akilsizlarasen ne demek istediğimi anlamamıssın daha
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
malesef sergencim. Ne kadar baskı ne kadar tepki o kadar iyi bizim akilsizlarasen ne demek istediğimi anlamamıssın daha
Aponun 31 ocak gecesi muhtemel aciklamasi renkdas bu.
rijkaard zamanı
bu basaksehir fena gümleyecek.çok gödleri kalktı.galibiyet göremeyesiniz bi daha inşallah
zor zamanından klübü yalnız bırakmaz demiş, rijkard kovulduktan sonra kabul etmedi adnan polatın teklifi onu söylüyorumKardeş ne diyon anlamıyorum ki seni.. Hoca riijkardsa terim nasıl hain oluyor? Adam demiş ki terim istifa etmez zor zamanda onu soruyorum başkan Polat hoca terim hangi tarihte oldu ?
Rijkaard gittikten sonra polat terime teklif götürmüstü terim Kabul etmemisti,kadroda bam üclüsü servet culio stancu kazim vardi,hocayi severim ama o kadroya cesaret edememisti gelmeyeKardeş ne diyon anlamıyorum ki seni.. Hoca riijkardsa terim nasıl hain oluyor? Adam demiş ki terim istifa etmez zor zamanda onu soruyorum başkan Polat hoca terim hangi tarihte oldu ?
Rijkaard gittikten sonra polat terime teklif götürmüstü terim Kabul etmemisti,kadroda bam üclüsü servet culio stancu kazim vardi,hocayi severim ama o kadroya cesaret edememisti gelmeye
Sahada görsen acırsın bu hobbit e ama görürsen.. milletin ayağına takılıyor kuş hobitdun valbuena her pozisyonda kendini yere atti. bu nasil bir zavalliliktir.birtek burak hiyarinin ismi cikti
cesaret edemediği kadar teklıfın adnan sezgın aracaılığı ıle gıtmesı ve baskanın o dönem adnan sezgını gondermeme konusunda ınat etmesıde etkılı oldu.Rijkaard gittikten sonra polat terime teklif götürmüstü terim Kabul etmemisti,kadroda bam üclüsü servet culio stancu kazim vardi,hocayi severim ama o kadroya cesaret edememisti gelmeye
zor zamanından klübü yalnız bırakmaz demiş, rijkard kovulduktan sonra kabul etmedi adnan polatın teklifi onu söylüyorum