Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen dönemin birebir aynısı yaşanıyor yine açıklamalar geldi 2 forvet alıcaz gece gündüz çalışıyoruz diye ama son 6 gün kaldı hala tık yok.

savainer geldi diyelim ndiayeyi forvet koysak nasıl olurdu?osmanlıda cokca gol attı ne de olsa:d

son gune kadar transfer beklemeyin son saatlerde oldu oldu olmadi iste o zaman felaket izleyecegiz

Serdar sadece fbye gitmek istior yönetim ve ft de buna razı. Ama taraftar celallenince vazgeçtiler. şimdi serdar da güya kalıyor ama bekliyor ki alacaklarını vermek istemedikleri için bi şekilde kendisinin fbye gitmesini sağlasınlar. Anti ft bi teşkilat yok yani. Hocanın da şeyinde olduğunu sanmıyorum

mariano---marcao-------serdar--------linnes

-------------fernando----savanier--------

belhanda-----feghouli-------onyekuru

----------------- ndiaye----------

;D;D;D;D
böyle bi kadroyla ndiaye ilk maçında 10 gol de atsa hoca devam etmez. Herkes kendi mevkisinde oynamalı mottosu malesef izin vermez buna :D

ulan olcanlı,tellesli 2015 şampiyonluk kadrosunu bile özledim ya :d olcan kupa maclarında ne güzel çakıyodu öyle

ya gidin cagneyi alın ya da haşmetli doukarayı, bu ikili işimizi görür

Katardan topcu alalim

iyi takim kurmuslar galiba

uA susuyor yaaaaa sucuk yaaaa

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
images

Fatih Terim, Süper Lig tarihinde Göztepe'ye rakip olduğu yedi maçı da kazandı. Terim'in, ligde 0'lük galibiyet yüzdesi elde ettiği rakipler arasında en fazla karşılaştığı rakibi Göztepe. GS Statistic on Twitter

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt