Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tanrım neden hamza balı yok bu sezon,şu 2 deplasmanı balına kazanalım

Galatasaray'a Polonya'dan çifte sürpriz!

Galatasaray, sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Ndiaye ve Donk'un yerini Goralski ve Romanczuk ile doldurmayı planlıyor.

(Fanatik)

images (10).webp

Ultraslan ile ne alakası var anlamıyorum adamlar açıklama yaptı. Ne yapsınlar kulübümü bassınlar?

Bence bu salaklar soyle yapiyor
Atiyorum 4-5 oyuncuya teklif veriyorlar
Birine 3 birine 5 birine 8
Asil istedikleri 8 teklif edilen

Salliyorum 3 teklif edilen 4 isterim diyor
5 denen 9 istiyor
8 denen 15 diyor

Bunlar iyi hic olmazsa 4’e bur adam cepte deyip son dakkaya kadar 15 isteyen adami 9’a bitirmeye calisiyor

Adam kabul etmeyince son gun 4 isteyene tamam gel diyorlar
Adam da son gun yok 10 isterim diyor

Bunlar da kimseyi alamayip “cok istedi, bariyer kaydi, menajer sapladi” falan diyor

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şu kadroyu yapabilsek ne güzel olurdu devre arasında
Muslera
Mariano stoper Marcao Nagatomo
Fernando Savanier
Feghouli Belhanda Alan
Pato

Bu ne yae hergün ultraslanı gömüyonuz sonra ultraslan dan medet umuyonuz taraftar olun oluşum kurun siz açıklama yapın yada kulübün kapısına dayanın

Ultraslan ile ne alakası var anlamıyorum adamlar açıklama yaptı. Ne yapsınlar kulübümü bassınlar?
Açıklamanın üstünden baya zaman geçti. Üstüne alan pato fiyaskosu oldu,bariyer skandalı oldu. 6 gün kalmış transferin bitmesine.şuan göstermeyecekleri tepki iş işten geçtikten sonra bi halta yaramaz

Serdar'ı bildiğin paspas yaptılar. Adama tamam demişler taraftar ayaklanınca geri vites yaptılar.

1548432743291.webp
1548432778004.webp
neden atalaya benzettim bu goralskiyi

Umarım hocaya zıtlık olsun diye yapmamışlardır da hoca bu salaklar forveti alamadı stoperi nasıl alacak diyip affetmiştir Serdar'ı. Diğer türlü yarın akşam Teknik Direktör Nöbeti açmamız gerekebilir.

Açıklamanın üstünden baya zaman geçti. Üstüne alan pato fiyaskosu oldu,bariyer skandalı oldu. 6 gün kalmış transferin bitmesine.şuan göstermeyecekleri tepki iş işten geçtikten sonra bi halta yaramaz
Adamlar beceremiyor işte şimdi Bi açıklama yapsalar bu mallar iyice baskı altına girer saçma sapan bir adama para saçarlar.

Serdar'ı bildiğin paspas yaptılar. Adama tamam demişler taraftar ayaklanınca geri vites yaptılar.
O kendini pas pas yaptı. Altı üstü 1 milyon istemişiz bonservis için onu bile koparamamış fenerden. Ozaman gidip başka bi takım bulsaydı kendine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt