Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gerekirse menajerlere para yedirin alanı almak zorundasınız 3 vermeyin 4.5 verin yine bitirin.

Abi zorlamadan getir şunu , kornerden sert top yolla kafasına çarpar girer zaten.

şöyle şeyler de olabilir ( hakan bey kafasıyla bilerek dokunduğunu iddaa ediyormuş sanırım)

Bu ne havalar böyle, daha kazandiklari tek bir kupa bile yok.

Insan utanir böyle birsey yazarken.
Pezevenkler kadro kalitelerine güveniyorlar. Adamların 18-19 kişilik kemik kadrosunda büyük takım görmemiş ve büyük başarılar yaşamamış adam sayısı 1 elin parmaklarını geçmez. Bizim şu önümüzdeki 4 maçtan ezici bir oyunla galip gelmemiz gerek ki sussunlar. Ama adamların havaya girmemesi için bir sebep yok ortada maalesef. Bizim deplasman performansımızı gören, bizim 4 yediğimiz Trabzon deplasmanından 4 gol atarak çıkan ve 6 puan önümüzde olan her takım havaya girer. Biz yaratıyoruz bu ortamı maalesef.

Acaba gerçekten Balotelli ile İstanbul'da görüşüldü mü ?

Fenerbahçe'nin yeni transferi Victor Moses, sağlık kontrolünün ardından yaptığı açıklamada "Fenerbahçe'ye şampiyonluk yaşamak için geldim" deyince yeniden sağlık kontrolünden geçirildi...

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

[B]Krampon Sports[/B]‏ @[B]KramponSport[/B] 30 sn.30 saniye önce
Daha fazla
1f399.png
Okan Koç (
1f517.png
@okankoc54): "Galatasaray ve Fenerbahçe’nin transfer politikaları ortada. Külüp yöneticilerinin yerinde olsam Beşiktaş’a stajyer gönderirdim öğrenmeleri için."

Nasıl transfer sezonu bittikten sonra eldeki tek iş yapan forvetimi satarım dersi galiba :D

Abi zorlamadan getir şunu , kornerden sert top yolla kafasına çarpar girer zaten.

şöyle şeyler de olabilir ( hakan bey kafasıyla bilerek dokunduğunu iddaa ediyormuş sanırım)

Tetteh olmazsa bende Fatih hocanın listesindeydi diye duydum ama nedense iç hareket çıkmadı bu konuda.

Bir kayıp daha verdik.herkesi 1dk lık saygı duruşuna davet ediyorum

Acele etmeleri lazım. Son 2-3 gün kala Deniz Kadah'ı bile zor alırız.

Son 5 gün kala kim niye forvetini gondersin bize akıl var mantık var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt