Kenan Tarak
Sarı Üye
- 23 Ocak 2019
- 192
- 75
- 223
Austin alan gelsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaç kez izledin len Austin'i?Austin yakışıklı bir abimiz gelebilir ama gelmez. Ingiltere disina cikmaz.teklif varsa
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Qprde 3-4 kere izledim 5 sene oldu. Ama yakışıklı adam onu net hatirliyorumKaç kez izledin len Austin'i?![]()
Olm ben 1 sene önce izlesem nasıl oynadığını hatırlamam belki. Sen 5 sene önceki adamın nasıl oynadığını nasıl hatırlıyorsun?Qprde 3-4 kere izledim 5 sene oldu. Ama yakışıklı adam onu net hatirliyorum
Austin geçen sezon 26 maç 7 gol,bu sene 18 maç 3 gol.
İstatistikleri rezalet ama orası premier lig,oda var tabi.

Rezalet değil yardımcı santrafor gibi oynadı kötü oyuncu değil.Austin geçen sezon 26 maç 7 gol,bu sene 18 maç 3 gol.
İstatistikleri rezalet ama orası premier lig,oda var tabi.
Ben sunnetimi hatırlıyorum yav 2000 senesiOlm ben 1 sene önce izlesem nasıl oynadığını hatırlamam belki. Sen 5 sene önceki adamın nasıl oynadığını nasıl hatırlıyorsun?
Qprde 3-4 kere izledim 5 sene oldu. Ama yakışıklı adam onu net hatirliyorum
Ben Serdar ı Fener’e bedavaya vermeyin diye aradım ?Binlerce kişi yaptı bunu sanırım
Oyuncu kötü demedim zaten,bizim takıma championship den forvet koy 10-15 gol barajında oynar.Rezalet değil yardımcı santrafor gibi oynadı kötü oyuncu değil.