Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
D8DC315A-6EE0-435C-8C3E-98E6C8BFD252.webp
Gsc temsili

Yok yahu, olacak herşey. Görürsünüz. Ama bi futbol için birisinin anasına çokluğuna çocuğuna küfür etmek, ölmesini istemek yanlış.
insallah olur ne diyim.ölmesini istemiyorum ama bu kadar stres gerginlik bizim saglimizi da olumsuz etkiliyor yani.ayin 31'inde edecegim küfürlerde çoluk çocuk olmayacak rahat ol direk kendine girecem

Gulbrandsen'i 10 gun once falan onermistim nobetlerin birine. İki forvet alinacaksa yardimci forvet olarak cok ise yarayacagini dusunuyorum, umarim alirlar. Hatta alirlarsa onerimi dikkate aldilar diye kendimi kandirip formasini alacagim

gecmis olsun baskana. Insani, ciddi bir durum. Bize yakışan güzel temenniler dilemek.

Ben de bunu anlamıyorum. Yok stresten hasta oldum yok gözüme uyku girmiyor yöneticisiniz kardeşim siz baskı stres olacak yapamıyorsanız bırakın. Asli görevinizi zamanında yerine getirmeyin sonra ben yandım uyku uyuyamıyorum bilmem ne. Adam akıllı yapın işinizi o zaman.

Yorgunluk ve strestenTansiyonu düşmüştür.

Evine git uyu diyecek doktor, defalarca başıma geldi.

Sabaha pırıl pırıl olur inşallah.

Geçmiş olsun.

Başkan biraz Abdurrahim beyden örnek alsın .. Abdurrahim bey uyumuyor çok yorgun sabah akşam uğraşıyor ama hala dimdik ayakta .. ha ne yaptığı belli değil o ayrı

Adam forvet transferi yapmamak için hastanelik oldu :D

ulan nasıl bir oyunun içindeyiz
ahahahaha çıldırıcam ya xd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt