- 5 Şubat 2013
- 15.546
- 2.691
- 1.828
Ses dogruysa
Benim icin ruya olur ama simdilik kucuk bir problem var kulup birakmiyor bakacagiz artik diyor. Eger o nun sesiyse baya uzgun
Bakim bi baska almanca videolari var mi. O na gore sesi belli olur
benziyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ses dogruysa
Benim icin ruya olur ama simdilik kucuk bir problem var kulup birakmiyor bakacagiz artik diyor. Eger o nun sesiyse baya uzgun
benziyor
Ses ayni baktimbu ekin ayaz bana kendimi cagrıstırıyor
benim kadar kolpacı
ingilizler ben izlememepl de aktif oynayan ve ölme yaşına gelmemiş ingiliz bir oyuncuyu haldun tarzı birisi anca getirebilir bizim lige.
ÖZEL | Galatasaray’da taraftarın beklediği haber geldi. Sarı-kırmızılılar anlaşma sağladıkları golcüyü bugün İstanbul'a getirmeyi planlıyor @nevzatdindar
Bu yönetim ve plan kesin yalan haber
Gel artık vicdansız gel
Ses dogruysa
Edit
SES AYNİ
Kulup simdilik beni birakmiyor diyor. Bakalim ne olacak ile sonlandiriyorGel artık vicdansız gel
epl de aktif oynayan ve ölme yaşına gelmemiş ingiliz bir oyuncuyu haldun tarzı birisi anca getirebilir bizim lige.
GelecekKulup simdilik beni birakmiyor diyor. Bakalim ne olacak ile sonlandiriyor