Burak Bilim
Kırmızı Üye
- 26 Ocak 2009
- 1.213
- 530
- 1.683
Hocanin geri donusuyle yarin zor da olsa aliriz maci
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
moses ingiliz mi lafbyi batiran comolli getirmedi mi renktas gecen gun plde champ olan mosesi..... hea
İnsallah. Ses tonundan anlasildigi gibi baya istiyor. Zaten dedi bana kalsa hemen gelirimGelecek
moses ingiliz mi la
Bir de o GS'lı doktor demez mi "İnan edin başkanım, tedavi başlangıcı için daha coooook zaman var, ne gerek var aceleye"Hangi hastahaneye gitti bilmiyorum ama illaki Galatasaraylı bi sağlık personeli bile gözünün içine içine bakıyordur..
Bu adam sol acik renkdas stoper degilnapıcaz bu kadar cok stoperi
Bir b.k olmayacak yani,modeste döneminin aynısını yaşıyoruz resmen.Evren Turhan: "Dayanamadım Abdurrahim abiyi aradım, bana telefonda Evren uğraşıyoruz dedi. Galatasaraylılar sevinecek mi abi dedim, inşallah dedi."
İşimiz duaya kalmış
Bonservis felan anlastik, ama adamlar oyuncu bakiyor galibaApo kulubuyle de anlastik demedi mi, kulubu niye birakmiyor? Yerini doldurmak icin yeterince zamanlari var zaten, çin liginde transfer doneminin kapanmasina daha 1 ay var
Apo kulubuyle de anlastik demedi mi, kulubu niye birakmiyor? Yerini doldurmak icin yeterince zamanlari var zaten, çin liginde transfer doneminin kapanmasina daha 1 ay var
yedi gobek nijeryalı adamı ingiliz yaptın ya helal olsun