Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İngilizler gelmez mantıgı saçma bence , scot carson geldi zamanında. Şuan jerome var oynayan ligde

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Duyumcular tetteh ve austine ikisinide bitti diyorlar ama ikisi olmaz ya . Alan Benim hep içimde kalacak ya ?

Evren Turhan: "Dayanamadım Abdurrahim abiyi aradım, bana telefonda Evren uğraşıyoruz dedi. Galatasaraylılar sevinecek mi abi dedim, inşallah dedi."

İşimiz duaya kalmış

anlamıyorum arkadaş, madem bonservisten gelen parayı kullanmazsak yanacak, o zmn neyi bekliyoruz. Para var ama uğraşıyoruz. bas parayı al lan kanser ettiniz taraftarı

Ne Alanmış arkadaş sanırsın bana Bergkamp neyin ısrarı bu Austin doğruysa yanına bir tane de genç Tetteh, Norveçli çocuk veya Eleke yeterli ya Alan da Alan bezdim yeminle

Duyumcularin hepsini yalanci cikardilar helal olsun yonetime (!)

Austin ne alaka? Sakat eleman verim alacagımızı sanmıyorum
Eleke falan geçin abi şunları ne elekesi pttye adam almıyoruz
Alan'dan bile emin değilim aradığımız profil o mu diye
Gulbrandsen 1.forvet olamaz o geliyosa birini daha getirmeleri lazım
Nef'çilerden biri Pato ile görüşmeye gitmiş diyorlar
Renkdaş ne yaptın sen piyasada adam bırakmadın hepsini taramışsın resmen :)

Elde var 1-) Gulbrandsen

Bence bu adam kesin..

Şahsen ben isterim.. Linnes'in arkadaşıymış isterim.. çalışkan oluyorlar..

Austin-Gulbrandsen i kabul eder misiniz ?
öyle bi oyuncu zaten de bize golcü adam lazım sinana desek pres yap o da yapar iş bitirici mülayim istiyoruz hocam pato-gulbrandsen desen olabilir, austin de iyi ama biraz geçmişte kaldı çok kilo almıştı bir ara sakatlık falan geriye gitti epey

Renkdaş ne yaptın sen piyasada adam bırakmadın hepsini taramışsın resmen :)
hocam romantik davranmasak elimizde 1 forvet olsa inan şunların yüzüne bakmayız ama forvetsizlik yüzünden eleke falan kral olmuş piyasada :D iglilendiğimiz hemen her oyuncu 2.seçenek olacak tarzda adamlar bana kalırsa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt