- 26 Kasım 2012
- 186.616
- 261.440
- 5.998
Halukun dediği isim siyahiymiş.njie degilmiş .
1 sn arastiriyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Halukun dediği isim siyahiymiş.njie degilmiş .
fatih hocam benden özür dilesin giyeyim 4 numaralı formamı demiş diye duydum ama teyit ettiremedim henüz:/ cezali tahta onunde tek bacak ustunde duruyor
Evrenmanchester'da mention atmış 8 istiyor diyeGalatasaray, forvet transferi konusunda Pato'yla görüşüyor. Brezilyalı, Avrupa'ya geri dönmeye sıcak bakıyor. Ama Cim Bom'dan tam 6 milyon Euro istemiş.
Gökmen Özcan
Sinanin götunu kaldiracak hali yok. Topsuz oyunda sifir. Anca ayagina istesin topuöyle bi oyuncu zaten de bize golcü adam lazım sinana desek pres yap o da yapar iş bitirici mülayim istiyoruz hocam pato-gulbrandsen desen olabilir, austin de iyi ama biraz geçmişte kaldı çok kilo almıştı bir ara sakatlık falan geriye gitti epey
UygunGalatasaray, forvet transferi konusunda Pato'yla görüşüyor. Brezilyalı, Avrupa'ya geri dönmeye sıcak bakıyor. Ama Cim Bom'dan tam 6 milyon Euro istemiş.
Gökmen Özcan
Maicon+semih+ahmeti toplasakfatih hocam benden özür dilesin giyeyim 4 numaralı formamı demiş diye duydum ama teyit ettiremedim henüz
6m maaş huzursuzluk çıkarır. İmza parası hesabına aynı parayı verip 4.5 versinler bence
affedecektirMaicon+semih+ahmeti toplasak
Reisin kasinda ki zimba etmez
Terim affedecekdir serdari
affedecektir
affetmeli
yoksa serdar hocayı yiyen ilk footballer olarak tarihe geçecek