Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S.A renktaşlar!!! Forumu okumaktan bakmaktan şarj dayandıramıyorum hala gelmemiş malum şahıs belliki. Bu arada İyi nöbetler herkese ...

A Albayrak bu kadar uçağa binmekten jetlag olmuş ne dediği belli değil. Bence gofret almaya gondersek forvet anlar gider. Şarj neysede internet dayanmiyor

yukarıdaki esprilerden de anlaşılacağı üzere uyku vaktimiz gelmiş cümleten hayırlı nöbetler yarın güzel haberlere uyanmak ümidiyle.

En güzel isimli bence Bokunda Fareevar

belhanda out.webp

bugün süper olacak gibi

Fransada zenci forvet cok spesifik olmamis

Ben de sallasam boyle sallardim

Metz den habib dialllo olabilir diyenler var nasıl bir topcu izleyen var mı?

Habib diallo keşke olsa potansiyelli cocuk

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kendinizi yonetimin yerine koyun

Alan ve patoyla gorusmeler devam ediyor tettehte tek anlasmazlik 1.5m€luk bonservis farki

Bunlardan olumsuz donus olmasi zor ama her ihtimale karsi birkac topcu yedekte tutmak gerekir, yazin yaptiklari hataya dusmek istemiyorlar.

Hemen bitirebilecegi isimler daha kalitelilerine engel olur bu kadar yol katetmisken bunu da istemiyorlar.

Transfer olmadan taraftara yapilan her aciklama sadece bize guvenin olabilir o guveni yaz ayinda kaybettiler. Yani su an bu kadar baskiya ragmen gunu kurtarmak gibi bir niyetleri olmamasi takdir edilebilir bence. Tabi ki bunlar varsayimdir.

Eger transfer yapilmazsa ya da kaliteden yoksun bir isim gelirse bunun da adi beceriksizlik degil sabotajdir.

Neler olacagini gorecegiz.
Surecin bu sekilde ilerledigine inanmak istiyoruz belki de ama kafama su nokta takiliyor

Gercekten bu kadar uzerine dusunulup planli bir sekilde hareket ediyolar ise bunlari uygun bir sekilde taraftara da gecirebilirlerdi aciklamalar ile resmi site araciligiyla vs

Bilemiyorum taraftarin guvenini kazanmak icin en iyisi olsun istiyorlarsa bu sureci yine de dogru yonetemediler gibi geliyor

:cry: Alan harbi yatmis.
Almanca bimdigim için bunu diyorum.
Takim alani birakmak istemiyomus

Metz den habib dialllo olabilir diyenler var nasıl bir topcu izleyen var mı?
Transfer Önerisi

Habib Diallo
Boy: 1.85
Forvet
Metz (Kiralık)

+Genç ve yetenekli oyuncu Ligue 2'de kariyerinin en iyi sezonunu geçiriyor.
17 Maçta; 15 Gol ve 5 Asistlik skor katkısı var.

Hava toplarına hakim,fiziksel olarak kuvvetli.

Stil olarak birebir Mbaye Diagne uğur on Twitter

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt