Demir Isik
Ulubatlı Souness
- 5 Temmuz 2012
- 33.174
- 22.064
- 2.783
->bos kumeNijeryada beyaz forvet tarzı duyumlar bekliyoruz
Allah korusun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
->bos kumeNijeryada beyaz forvet tarzı duyumlar bekliyoruz
Ben 88 hocam baya yaşlı standartına giriyorum 2-3 seneye futbolu bırakırım ben22 dedin 97li yaptık yaw doğru olması lazım![]()
nesi yanlış bu söylediğininDubaide bikerem bir asya kupaları vardır diyerek röportaja başladım adam ya şaka gibi

Ben kendimi onlarin yerine koyuyorum, aciklayamazdim abiSurecin bu sekilde ilerledigine inanmak istiyoruz belki de ama kafama su nokta takiliyor
Gercekten bu kadar uzerine dusunulup planli bir sekilde hareket ediyolar ise bunlari uygun bir sekilde taraftara da gecirebilirlerdi aciklamalar ile resmi site araciligiyla vs
Bilemiyorum taraftarin guvenini kazanmak icin en iyisi olsun istiyorlarsa bu sureci yine de dogru yonetemediler gibi geliyor
Sewmem
Bir daha dinle istersen kardeş röportajınesi yanlış bu söylediğinin
G.r.r martin h.o
dubai'de asya kupası oynanıyor birden fazla oyuncuyla görüştük demedi mi?Bir daha dinle istersen kardeş röportajı
Yaya Sanogo, Arsenal'in şans verdiği ama bir türlü gelişim gösteremeyen topçu.. hatta hatirlarsiniz belki Arsenal'ı 1-2 yendiğimiz maçta da oynamıştı
Cümlesine takıldım ben gs kulüp yöneticisi olarak yoksa konu elbette asya kupası ve transfer.dubai'de asya kupası oynanıyor birden fazla oyuncuyla görüştük demedi mi?
2Üstardlar cok kararsız kaldım
Cig kofte + ayran
Karısık sandvic + ayran
Kumpir + kola
Hangisi
Üstardlar cok kararsız kaldım
Cig kofte + ayran
Karısık sandvic + ayran
Kumpir + kola
Hangisi