Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onlar da tam bitikler aga. İbarbo 2-3 sene olsa denenirdi de yunanistanda bile tutunamadı adam ama severdim o adamı. Hem çok hızlı hem de hayvan gibi güçlü
bir anda garry'yi 27-28inde parlatan bir kulübüz remy ve ibarboyu ne hale getiririz bir düsün, baska ülkeler kiyasi son derece yanlis, buradaki atmosfer ve tribündeki cosku ölüyü bile futboldan zevk almaya yiter, türkiyede futbol tribün coskusu yüzünden ayri bir cezbedici, balotelliyi mesela hayal bile edemiyorum o coskuyla arzulu istekli futbolunu...

Diagne keşke 7-8 milyona gelse. Geri kalan 7-8’e de başka bir forvet alırız. Ama Diagne gelse bile cezasından dolayı ikinci forvet daha önemli durumda şu anda çünkü Diagne gelene kadarki maçlarda puan kaybı yaparsak yemişim Diagne’yi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

1548462398323.webp

Kasımpaşa eren takasiyla niye uğraşsın sene sonunda iyi paraya satıp yerine yenisini ucuz yollu bulurlar..
Ayrica çok abartiliyor o paraları gözden çıkarmak kolay değil, attığı gollerin 3 te 1 i penaltıdan ve bize penaltı çalmiyolar hatırlayın..
Bu paraları illa birilerine vercekseniz menajerlere yedirin pato ve alan gelsin..

Belli ya takipçi kasıyor herkese paylaştirmis arkadaslarindan

Kasımpaşa resmi hesabı Diagne'nin hesabı aha bu demiş. Diagne de o hesaptan story atmış işte, hala duruyor.
Yok öyle bir şey diyen, fake diyen arkadaşlar neye istinaden böyle söylüyor acaba ?

Beyler Avrupa Ligi maclarina passogli zimbirtisi lazim mi.

Benfica macina Arena ya gelmeyi düsünüyorum.

Diagne yüzde yüz takipçi kasıyor kasimpasadan suan Diagneyi kolay kolay alamayiz alacaksakta bize rahat 10 milyona patlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt