Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diagne gerçekten beğendiğim bir adam , eee Albayrak yurtdışından adam da alamaz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Diagne'yle Kasım ayında anlaştığımıza göre kulübünün bırakmak istememesi üzerine 4 maç ceza almış olabilir. Kasıtlı, gitmek istiyorum mesajı vermek için.

Diagne olayi mantiksiz degil ama yalan yok hic ust uste iki macini izlemedim bizde nasil oynar is yapar mi izleyen rtaslar yorum yaparsa sevinirim

Bence alamayız ama tüm ligi karısı yapmış bir adamdan bahsettiğimizin farkına varalım. Adam bizi şampiyon yapan Gomis kadar gol atacaktı az kalsın ilk yarıda. Ama şimdi gelse bile önemli olan diğer forvet. Diagne gelse oynayana kadar 3 haftası var daha.

Başkasına para kalmaz eğer bunu alırsak.
22. hafta forvetimizle sahaya çıkarız artık.:ROFLMAO::ROFLMAO:

GS TV spikeri Can Karadeniz, Twitter hesabından bu gönderiyi paylaşıp geri kaldırdı. Parçala Aslanım on Twitter
IMG_20190126_033924.webp

Ya adamın duyumcu olduğu falan yok adam görmüştür FutbolArena’dan De Marke’den hayırlı olsun demiştir takılmayın artık böyle saçma sapan şeylere.

Can Karadeniz zaten kovuldu şu an GS TV'de çalışmıyor.

Diagne gerçekse eğer cidden bu sene ve seneye oynayacağı performansla rahat 15-20ye iplye gider zaten
Bu transferden Eren+7 verip çıkmak lazım. Hem erenden kurtulmuş oluruz hemde geriye 1 transfer daha yapacak bütçemiz kalır.

Ortada adamin isinden kovulmasini gerektiricek kadar ciddi bir kabahat gormuyorum heyecanina yenik dusmustur kotu niyetle yapilicak bisey degil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt