Berke Büyükağaçcı
Büyük Kaptan
- 27 Mayıs 2012
- 22.320
- 7.657
- 1.623
Lan alayı penaltı. Sıçarım yapacağınız işe
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
"Oyunda sıfır" artık ne demekse, sırtı dönük oynamıyor, beceriksiz. O zaman soru şu: Bu adam tek devrede nasıl 20 gol attı ? Cevap veriyorum: Şanslıydı !Gollerini izledin mi de balla mi açıklanıyor tuzla mı açıklanıyor bi baksaydın. Ya da kac tane Kasımpaşa maçı izledin adam oyunda sıfır neredeyse sırtı dönük oynayamıyor beceriksizin teki. Kasımpaşa için iyi forvet evet ama burası Galatasaray MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Diagne muthis bir topcu. HO.
Valla bende Diagne nin büyük takım oyuncusu olduğunu düşünmüyorum . 20 degil 50 gol atsa da fikrim bu . Linc edilmekten korktuğum icin yazamamıştımDiagneyi alırsanız ağır küfür ederim. O paralardan 1 Milyon Gomise verseydiniz kalsaydı lan.
Sıçarım Diagnenize öküz,kazmanın teki attığı gollerin çoğu penaltı öğrenemediniz şu ligden adam almamayı. Yeter lan adam geçen seneki Jahovic sendromu yaşıyor işte bizde patlar.
Şu FFP diyip gidip o öküze 12 milyon verirseniz allah belanızı versin
Valla bende Diagne nin büyük takım oyuncusu olduğunu düşünmüyorum . 20 degil 50 gol atsa da fikrim bu . Linc edilmekten korktuğum icin yazamamıştım
Diagne Bana Hakan Şükür u hatırlatıyor . Gol atiyor mu bi şekilde atıyor ama güven veren bir oyuncu mu hayir
Galatasarayimizin golü
9 numara
Eeeemmmmmmbaaaye ?
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi