Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gollerini izledin mi de balla mi açıklanıyor tuzla mı açıklanıyor bi baksaydın. Ya da kac tane Kasımpaşa maçı izledin adam oyunda sıfır neredeyse sırtı dönük oynayamıyor beceriksizin teki. Kasımpaşa için iyi forvet evet ama burası Galatasaray MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
"Oyunda sıfır" artık ne demekse, sırtı dönük oynamıyor, beceriksiz. O zaman soru şu: Bu adam tek devrede nasıl 20 gol attı ? Cevap veriyorum: Şanslıydı !

:asd::asd:

Tarihin en golcü yabancısı 29 gol attı. Bu adam utanmasa tek devrede o kadar atacaktı be.

Ha, burası Galatasaray da n'oluyor acaba. Koca devreyi Eren'le oynadın.

Kafalar piril piril

Abv yonetim

Diagne pivot gibi gözüküyor ama pivotlukta yapmıyor yani havadan gelen topları indirim, sağa sola dağıtarak atağı yönlendireyim demiyor yapmıyor da. Baskı da yapmıyor öyle ahım şahım. Bi ceza sahasında son vuruşları var. Bir de fiziğini kullanıyor ceza sahasında iyi kafa toplarına çıkıyor. Ama kasımpaşa bizim kerizlerden en az 10 milyon ister bence bu parayı praga versek tetteh i alsak daha iyi olur. Oyun içinde hareketli top indirmeleri yapabiliyor pres yapıyor hızlı oyuna uyumlu. Yani Diagneyi almayı düşündüysek Gomisi niye sattık derim. Diagne nin oyun içi devamlılığı yok burda adamı yuhalarız 3-4 hafta sonra. Ama 4-5 milyona gelecekse ve yanında kaliteli bir isim oynayacaksa tamam derim ama bu kadar para dökmeye diagne için gerek yok

Burada olma sebebimiz sinerji yaratıp Forvet getirmek.
Dini inanç tartışmaları aynı politika gibi sadece birbirimizi kırıp forvetin sinirini renktaşlardan çıkarmaya sebep olacak...
Bence forvete yoğunlaşalım

Anadolu takımından Ronaldo'yu getirseniz gene istemiyorum gene istemiyorum.
Bos boş boş başka bişey değil

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Diagneyi alırsanız ağır küfür ederim. O paralardan 1 Milyon Gomise verseydiniz kalsaydı lan.

Sıçarım Diagnenize öküz,kazmanın teki attığı gollerin çoğu penaltı öğrenemediniz şu ligden adam almamayı. Yeter lan adam geçen seneki Jahovic sendromu yaşıyor işte bizde patlar.

Şu FFP diyip gidip o öküze 12 milyon verirseniz allah belanızı versin
Valla bende Diagne nin büyük takım oyuncusu olduğunu düşünmüyorum . 20 degil 50 gol atsa da fikrim bu . Linc edilmekten korktuğum icin yazamamıştım

Anadolu kulübünden gidip de büyük takımda başarılı olan çok az adam var Diagne bunlardan biri olmaz. Hadi genç olsa 10 verilir belki ama 27-28 yaşında.

Ne linci yav burdakilerin %90 ı anadoludan transfere karşı. Ha birde fatih terime dinmeyecek öfkeleri var bazılarının anadoludan topçu aldığı an bombalarlar burayı. Onun için kimse sıcak bakmıyor ne diagneye ne trezeguet e

diagne olayı kesin yalandır, büyük ihtimal takipçi kasıyor. bukadar konuşmaya değmez bile bence

Valla bende Diagne nin büyük takım oyuncusu olduğunu düşünmüyorum . 20 degil 50 gol atsa da fikrim bu . Linc edilmekten korktuğum icin yazamamıştım

Korkma abi neyine korkuyorsun her sene başımıza gelen olay. Bu abdurrahim denen olduğu sürece bi şekilde ligden bi çöpü alıp geliyor. FFP Olmasaydı sene başı alıp gelmişti hatta.

Bıktım artık şu ligden küçük takımların egoist az parlayan futbolcularına para gömülmesinden. Akbaba gömdük 4.5 ne oldu ?

Diagne Bana Hakan Şükür u hatırlatıyor . Gol atiyor mu bi şekilde atıyor ama güven veren bir oyuncu mu hayir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt