Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
6ya kadar hic bir duyum gercek degildir. Protesto yaptirmamak, olasi puan kayibinda Forvet gelip duzelecek havasi yaratmak olur. Hoca konusup durumu anlatir

15 falan konusabiliyorsak bonuslarla 20ye tamamlayip Ebubekir’i alalım derim. Diagne iyi oyuncu ama o kadar para konuşulacaksa daha iyisini bulursun.

Anlamadığım bu beceriksizler niye Ocak ortasına kadar bekledi oraya buraya saldırmak için? Transfere erken başla, erken bitir. Zaten oyuncuyu ikna etmekte zorluk yaşamıyoruz, kulüplerle de istediğin zaman görüşebilirsin. Kasımda başla, Aralıkta bitir, Ocak’ın ilk haftası transfer et.

Bunu bile beceremeyecekseniz ne diye Galatasaray gibi 30 milyonluk bir camianının başına geçtiniz???

Yanlız o değilde sanki freni boşalmış kamyon gibi gidiyoruz transferde . Nasıl bir ciddiyetsizlik nasıl bir is bilmezlik . Bunun hesabı mutlaka sorulmali

Futboldan çakan bir adama yakıştıramadım bu yorumu
Rengim bu saatten sonra eli ayagi tutan her forvet bizim icin muthistir. Ama bence bu diagne olayi hikaye ve biz kimseyi alamadan transferi kapatacagiz. Kasimpasayla gorusme olsa saglam gazetecilerden(i.seten vs) haber alirdik. Hikaye.

Mevkisi forvet olsun, nefes alsin yeter havasina katti bu yonetim bizi. Vay anasini yaa

Bugün puan kaybedersek başta apo olmak üzere yönetimden %100 bi kaç kişinin kellesi gider,mart ayında da toplu halde giderler.

Yalnız şu Göksel Gümüşdağ'a haddini bildiremiyorsak bize yazıklar olsun adam bildiğin koskoca Galatasaray kulübüyle toshak geçti yazıklar olsun bi Müjdat Gezen kadar olamadınız adam RT ye kafa tutuyor biz köpeğine kafa tutamıyoruz ulu çınar olarak

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Love ve Ba büyük kazık olurdu. Başka takımlara gitmelerine sevindim. Hiç bir oyuncu almadıkları için bunlara burun kıvırmak belki bazılarına garip gelecektir hatta belki yaşı daha genç başka çöp oyuncu da alabilirler ama forvet yok diye de saçma sapan transfer yapacaklarsa son dakika hiç yapmasinlar.

Şu saatten sonra yönetimin hiç bir kredisi kalmamıştır, en yakın zamanda defolup gitsinler.

Mi A2 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bu aksam mactan cok mactan sonra hocaya mikrofon uzatildiginda transfer hakkinda ne söyleyecegini merak ediyorum.

Alkisliyoruz burdan Diagneyi.. bize ne elalemin forvetinden renktas.

Bize mi ne size mi ne 5 gün sonra görürüz. Kullanabileceğimiz 16 milyon euro para var,5 gün içinde kullanmak zorundayız,forvet gelecek belli,Kasımpaşa 13-14'e bırakır,ve transferle Abdurahim ilgileniyor.

Parçalar kafanda bir senaryo oluşturdu mu ?

Onyekuru 6 penaltı atsa onun da 15 golü vardı. Kaldı ki çoğu maçta kanat oynadı. :cool::cool::cool:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt