Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzak durun zazadan fln.. bu galiba 2. Liste değil biz 7. Listeye ulaştık isimlere bakarsak

Diagne'nin bu sezon attığı golleri görmeden yorum yapmayalım lütfen. Yerden, havadan adamın gol vuruşları Gomis'i aratmaz. Ayrıca oyun içinde Gomis'in önünde olduğunu düşünüyorum.

Parayı düşünecek halde miyiz, şimdiden 30-40m'dan olduk. Şampiyon olamazsak kaybedilen ne olacak ??

Austin+Alan yapın tamam işte. Alan 6-7 milyona fit olur. İkna edin Çinlileri nasıl heriflersiniz

dialloyu gidip 5 milyona bitirelim bu iş huzur içinde çözülsün derken ben bile inanmadım bak ben olsam 15 gol atan 23 yaşındaki oyuncumu keriz yöneticileri olan bir kulübe transferin bitmesine 4 gün kalmışken 15ten aşağıya satmazdım.

Bu saatten sonra bu sene 5 golden fazla atabilmiş bir oyuncu alabileceklerini sanmıyorum ben. o 15 milyon euro buhar oldu uçtu bile çoktan kiralık 2 tane oyuncu alıp gelirler. Sonra yazın kaos 5 futbolcu satıp 11 tane almak için götümüzü yırtarız

IMG_9418.webp

Diagne'nin bu sezon attığı golleri görmeden yorum yapmayalım lütfen. Yerden, havadan adamın gol vuruşları Gomis'i aratmaz. Ayrıca oyun içinde Gomis'in önünde olduğunu düşünüyorum.

Gomis kasımpaşada olsaydı 35 atardı. Olay bu kadar basit işte. Mesele Kasımpaşada oynaması aynısı defalarca başımıza geldi ne gerek var.

12 milyona piyasada forvet gibi mevkiye ne oyuncular var. Diagne 27sinde ilk defa bişeyler başarmış sonrası meçhul. Elimizde patlama olasılığı %80

Aha Zaza mı tam işsizlikten onun transfermarkt profiline bakıyordum. Evet boş zamanlarimda forvet arıyorum çünkü çıldırdım. Gelse net ilaç olur ama bayağı süre almış Torino'da bu transfer 12'den aşağı bitmez gibi özel bir durum yoksa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt