Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
12ye satmadık diye açıklama yaptılar yani 15 civarına verecekler ki böyle rakamlara alınacaksa Sinan gümüşe razıyım..
Topçuluğuna gelirsek ileride top tutmamız sağlayacaktır lakin öyle ahım şahım bir adam değil ortalığı karıştırıyor bolca karambole giriyor..
Ben de geleceğine inanmıyorum takipçi kasıyor gibi
Kuyruklu yalan bence bedavaya aldığın adama 12 milyon euro versinler paketleyip gönderirlerdi. 3 milyon euro için mi tüm bu tantanalar.
Aylardır forvet arayan özellikle biz ve koyarım avrupasına ffpsine diye gemileri yakan ali koç ikisindne birini avlama taktiği.
Nakit 8 veriyoruz desek bu akşam maça bile yetiştirir adamlar :D

Zaza ve Austin için 2 sene önce bu forum ağlıyordu. Şimdi çöp olmuşlar bilemedim.

Transfer döneminin kapanmasına 5 gün kalmıs halen Diagne gelmesin kötü diyenler var gelmesine ihtimal vermiyorum ama foruma pek birsey yazmayan yanlizca yilardir takip eden biri olarak forumun begenmedi isimler genelikle cok basarili oluyor

Arkadaslar bu beceriksiz yönetim Diagneyi alabilirse ne mutlu bize
Suanda forvetimiz yok halen Diagne Kötü Ba Kötü o Kötü bu Kötü devre arası transferi cok zordur ve bizim capsız yönetimide düsünürsek nerdese imkansiz

Artik imkansiz isimleri bir kenara birakip biraz gercekci olmakda fayda var son 5 gün ve halen Forvetimiz yok

Charlie Austin gelsin bari Diagne falan yalan haber bence yine zaman kazanma peşindeler

Diagneyi bu kadar gomenler acaba gecen yil Gary olmasa Gomis hicti diyenlerle ayni kisiler mi?
Konusulan 12 15 milyonlar cilginca ama 5 8 arasi ve takas ile gayet makul. Ben de her zaman TR icinden transfere karsiyim ama Diagne cok net katki verecektir.

Diagne bukadar gol attı övenler Burak Yılmaz'da okadar gol attı ile savunuyordu zamanında. Benzer kişilik profili.

Burak en azından her sene ortalaması yüksekti de bu 29 olacak süper gol makinesi daha önceki yıllarda neredeymiş ?

Kasımpaşa takımı ve kurgusuyla tencere kapak misali oturup bu istastigi yakalamış bence sadece. Aynı guiza gibi. Guiza Fenerli istastikcilere girdi o zamanlar buda bize girer büyük ihtimalle.

Kral Diagne için bile Anadolu topçusu bla bla denmeye başlanmış peh, 34 maçta 32 gol atmış ligde taş gibi forvet geçiniz onları penaltıymış cartmış curtmuş

Buraktan nefret ederim kendisi bana göre futbolcu değil. Genelleme yapmayın o yüzden

Valla Zaza gelirse maliyetine falan takılmam. Çatır çutur koyar buralarda. Sol ayağı bazuka gibidir

Elde forvet olmadığından 2 ayaklı nefes alabilen zenci her forvete varım ben

Diagne’nin gelmesini ben de istemiyorum ama transferin son günü öyle bir adam getirecekler ki “ulan Allah belanızı versin keşke Diagne’yi alsaydık” diyeceğiz.
Aksini kim iddia edebilir ki?

Ulan bu ligde Fernandao bile 22 golü gördü. Fenere gitti ne oldu istenmeyen adam oldu. Salak salak konuşmayın Diagnede çöp işte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt