Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ÖZEL: Bir yandan Çin'den Alan'ın transferi için haber bekleyen, diğer yandan da Fransa Ligi'nden bir golcü transferi için masaya oturan Galatasaray Yönetimi bir sürpriz daha yaptı; JOHN GUIDETTI

Olmazsa olmaz

Bu iş kötüye gidiyor. Hergün farklı isimler.. Transfersiz kapatacağız havası var..

Son dakika !
Rok Beyaz Tvde
Yılın transferidir net diyorum.

Transfer yapmadan kapatırlarsa ve o koltukta oturmaya devam ederlerse bize yazıklar olsun.

V.Love alınır,eren affedilir devam ederiz öyle görünüyor. 6 ayda alamayanların, 6 günde üst düzey forvet alması imkansız.

Diagne penaltıdan 6 gol atmış.

*Demek ki penaltı kullanabilen bir adam. Biz de Selçuk dışında öyle bir adam yok. Kaçırdığımız bir sürü penaltı bunu doğruluyor.

*Penaltılara bakarsanız çoğunu Diagne almıştır. Adam penaltı yaptırıp atıyor. Süper.

*Transfer olması konusunda ise çok çok zor bir transfer diyebilirim. Kasımpaşa çok para ister, haklı olarak.

*Ben Diagne'nin bitiriciliğini, kafa vuruşlarını ve mücadeleci yapısını seviyorum. Beğenmeyenlere de saygım sonsuz. Ama asla bir çöp, leş değil. Keşke Kasımpaşa'dan önce bize gelseydi. Gerçi şimdi bile beğenmeyenler var, o zaman mezar açar gömerdik herhalde. ?

Suan türkiye liginde en iyi forvet, biz alirsak Sampiyonluk getirebilir al sana ordan sampiyonlar liginden 30 milyon avro 1 sene sonra da araplara en 6-7 milyon avroya satarsin. 10 milyon bence gayet yerinde bir rakam
Başakcity yi öyle böyle şampiyon yapacaklar gibime geliyor.. Ayrıca da bu kadar settılmınt egrımınt bir ortamda 10m 1 adama bonservis olarak gömmek saçma olur bence.. Ha bu zaman bırakırsan transferi 10 da verirsin 20 de o ayrı.. Ama bizim ligden özellikle yabancı transferine hep karşı oldum yıllardır..

FIG-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Diagne şuan avrupanın büyük liglerinde oynasa 30 milyon eurodan aşağı paraya satış yapmaz. O yüzden ben 10 küsür milyon euroyu fazla bulmuyorum. Adam ligi biliyor leblebi gibi gol atıyor daha ne bekliyor ki bizim taraftarimiz ? Anlamiyorum açıkçası.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şimdi birilerinin gelmesini istememek net art niyetlilik. Sen insanlara salak dersen bende bunu derim sana

Bu isimler sirf tepki olmasini diye ortaya atiliyor, evreni dinlemedinizmi, apo hala insallah masallah diyormus

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt