Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mensah gelir mi acaba. Adı gecen isimlerden en begendigim mensah su an icin

bjk bu sezon kepaze olacak

Güya hu senede kepaze olacaklardı.
Dalga geçiyordu bizim kör taraftar..
Adamlar bizim bayaa önümüzde bitirdiler ligi.

Ama hala akıllanmıyıruz..
Ultraslanın transfer konusunda doğru bir açıklama yapması gerekiyordu.
Veya artık nasıl olur bilmiyorum ama yöneticilerin tepkiyi hissetmesi gerekiyor.
Yoksa aynı kişiler utanmadan transferleri yapmaya devam eder.

Teknik ekipde dahil bu yöneticilerin birinci öncelliği hiçbir zaman Galatasaray değil.Aslolan Galatasaray sözleri koca bir yalan.
Fatih terimi çok seviyorum.ama egosu ve kazandığı para her zaman Galatasaraydan önce gelmiştir.
Yöneticilerinde ilk amacı reklamın kralını yapmak..Egolarını tatmin etmek.İlk önceliği bunlar.

Aksi taktirde aşırı Galatasaray sevgisi olsa bu takımın haklarını korumakdan aciz olmazlar.
Transferdede ahbap çavuş ilişkisi değil gerçekden bire bir tanımasalar bile işi bilenlere bu klüpde görev verirler.

Ama taraftara bakıyorum.Bırak tepki vermeyi hala körü körüne savunuyor.Kurulan kadrolar daha felaket..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Twitterde biatci tayfasi forumdan 1000x daha beter, adamlar 1 kere de olsun elistirmiyor.
Her mactan sonra elestiriyoruz senin gozlerin kor sanirrim ama senin gibi nankorde degiliz en azindan yaptiklarindan dolayi saygi duyuyoruz bu senede basarisiz olursa sizin gibileri konusturmaz gider zaten.

Takım her maç doğranıyor, TFF ceza üstüne ceza yağdırıyor, Galatasaray'ın maçının hakemine ölüm tehditinde bulunan şerefsiz evladı 15 gün ceza alıyor, 120 milyon değerinde kadro ŞL'de sonunculuk, ligde 6.'lık. Bunların hiçbirine yönetimden ses bile çıkmıyor. FFP olsa bu kadar sıkıntıya onlar da coşardı ama onların da bizim de şansımız başımızda FFP olması ve bizi 2. bir Dursun Özbek fecaatinden koruması. 2 milyona kurulan basketbol takımlarının oyuncularının bile maaşı geriden geliyor, bu yönetimin neyini mumla arayacağız.

Taraftar yöneticiler tencere kapak misali..

Her yeni başkan ve yöneticileri körü körüne savunmak için Polat dönemi canaydından nefret ederlerdi,aysal dönemi polattan nefret ederlerdi cengiz dönemi dursundan nefret ederler..
Ama nefret ettikleri başkan ve yöneticileride zamanında körü körüne savunmuşlardır.

Ben senelerdir Galatsarayı takip ederim.Ben artık şu kanıya vardım.
Bu genel kurul yapısından ve piyasada olan adamlardan biz istediğim gibi başkan ve yöneticiler bulamayacağız.

Hala farun süren ve burak elmas konuşuluyor.Seneledir koca camiada Galatsarayda başkan ve. yönetici olacak adamlar Süeekli 15,20 kişilik bir grup içinde gidip geliyor.Sürekli aynı isimler.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hoca bu yönetime güvenip fırsat transferi yapıcaz diyerek Kaan’ı kastediyor o lafı boşa düşürüyolar hoca iyi sabrediyor.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hoca da hiç gurur yok galiba.

Düşünsene ne desen yapmayan bir yönetim var(yersen) ve sen sürekli olarak bunu sineye çekiyorsun.

Gerçi arda'nin Milli takımda yaptıklarından sonra bile hala arda'ya para kazandırma peşinde koşan bir elemanin,
yönetimin bu beceriksizligine ses çıkarmaması gayet normal.

Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!

Her mactan sonra elestiriyoruz senin gozlerin kor sanirrim ama senin gibi nankorde degiliz en azindan yaptiklarindan dolayi saygi duyuyoruz bu senede basarisiz olursa sizin gibileri konusturmaz gider zaten.
Başarısız olduğunu kabul etmesi için illa küme düşmemiz mi gerekiyor?
Hadi başarısız oldu sesiniz çıkmıyor.

Çöpleri ısrarla almak istemesi ve buna karşı çıkan yönetimle sürekli kötü gecinmesine nasıl ses etmiyorsunuz?

Pasta kesmeye YETER!

Transfer konusunda berbat bir yönetimimiz var. Defosu olmayan kimseyi transfer edemiyorlar. Sadece ya yaşlı, ya müzmin sakat ya da kimsenin istemediği vasat futbolcuları transfer etmekte iyiler. İki sene üst üste şampiyonluk gözümüzü kör etti. Ya mevcut yönetim ekibine tranfer işlerini yönetecek karizmatik ve dil bilen bir yönetici eklenmeli ya da yönetim istifa etmeli.

Günaydın Rengolar sanırım İnstagramda Falcao Galatasaray yazısını kaldırmış...
Hadi hayırlısı bakalım

Umarım 1-2 m€ bonsevis getirir.

Pasta kesmeye YETER!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt