Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha rezillerini hatırlıyorum BAM üçlüsü, Batdal boy forveti, garabet stoper tandemleri, gözü bozuk kalecileri... O yüzden böyle sakinim

Ama o zamanlar bile böyle rezalet top oynamıyorduk.
birde o adamların aldığı parayla şimdi rezilleri oynayan adamların aldığı parayı düşününce şimdi çok daha rezil bir durumdayız.

o zamanlar bile evimizdeki maçları kötüde oynasak, kadro çok yeterli olmasada bir şekilde kazanırız diye düşünürdük.O hissi Galatasaray veriyordu.
şimdi ve her geçen zaman o hisden falan eser kalmadı. Eski ve yeni hiç farketmez özellikle ekonomik ve avrupadaki mirası tuzla buz ettikleri için bu yöneticilere Galatasaray markasına verdikleri zarardan dolayı tazminat davası açmak gerekir.

Seko fofana yarın son maçına çıkıyormuş

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yönetim hoca kimi isterse aldı apo hojamda hojam diye peşinde kılıbık gibi dolaşıyor, hocadan habersiz bu oyuncuları almaları imkansız çöpleri aldırdı bu sene gene forvetsiz oynadık kulüp özel bir sahibi olsa Katarlı Rus vs mali duruma maaş sklasına ve çöplere bakar bu nasıl kadro planlaması hoca der terim i kovardı, kendi şirketleri olmadığı için yönetim freni patlamış kamyon gibi gidiyor

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Katılıyorum, hocanın en büyük problemlerinden birisi,adam kayırma ve hemsericilik dışında,birini ister alamazsın para yetmeyebilir haliyle,başarısız olunca yönetim alamadı,başarılı olunca bak hoca ona rağmen başarılı oldu olur,her türlü yönetim boklanır. Hocanin asiri fanatiklerin de böyle salakça bir döngü var,fakat çok başarılı bir kariyeri var, gozardı ediliyor böyle tuhafliklari ve son dönemlerde bariz düşüs var formunda inşallah toparlar ama bence zor.Yonetiminde cagne saçmalığı dışında bir transfer falsosunu göremiyorum,birde maiconun satışa bakmak lazım 1.5 milyon deniliyor sıkıntı.Onun dışında oyuncu tutar tutmaz sakatlanir ayrı mevzu.Ama şu an istifa etmesi veya gonderilmesi felaket olur onuda soylemek lazım,düzeltmesini beklemekten başka çare yok

GM1900 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Anlaşılan bu salak yönetim Belhanda ile Feghouliyi de bedavaya yollayacak Babele de kalan maaşını verip gönderirler hiç bir halt beceremiyor bu yönetim özellikle oyuncu satmak konusunda sıfır oyuncu alırken de 5 isteyene 10 verecek kadar salaklarla dolu bir yönetim bu seneyi de unutucaz anlaşılan bu arada avrupa ligi gruplarını falan unutun transferlerin yetişmesi imkansız
Allah Fatih Hocama sabır versin!

Hoca da hiç gurur yok galiba.

Düşünsene ne desen yapmayan bir yönetim var(yersen) ve sen sürekli olarak bunu sineye çekiyorsun.

Gerçi arda'nin Milli takımda yaptıklarından sonra bile hala arda'ya para kazandırma peşinde koşan bir elemanin,
yönetimin bu beceriksizligine ses çıkarmaması gayet normal.

Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!
Gene mi hoca suçlu

Anlaşılan bu salak yönetim Belhanda ile Feghouliyi de bedavaya yollayacak Babele de kalan maaşını verip gönderirler hiç bir halt beceremiyor bu yönetim özellikle oyuncu satmak konusunda sıfır oyuncu alırken de 5 isteyene 10 verecek kadar salaklarla dolu bir yönetim bu seneyi de unutucaz anlaşılan bu arada avrupa ligi gruplarını falan unutun transferlerin yetişmesi imkansız
Allah Fatih Hocama sabır versin!
Feghouli belhanfa babel ucu 8 9 etse raziyim

Wolfsberger'de 40 maçta 37 golle fırtına kopartan Shon Weissman, Galatasaray için gemileri yaktı. Galatasaray ile prensipte anlaşan başarılı forvet, bedelsiz gittiği kulübünden transferi için kolaylık talep edip idmana çıkmayı reddetti.

Idmana pazartesi basliyormus takimi.

alternatifler kim ki

burak elmas mi

dursun oz bek mi

gonul isterdi ki yakisikli buram buram vizyon kokan 1 baskana kavusalim ama yok
Krasnodar i costuran ADAM

haber18163772035c98de46c9d4c.jpg

Adam SD lükten, Futboldan , Kulüp yönetmeden anladigini fazlasiyla kanitladi

Rangnick Milan la anlasamamis ... Falcao u yolayip 7m € Rangnick e verip T.D olsun S.D de o olsun yani bütün yetki Ona verilsin sesimi cikartmam...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt