Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ispanya ekonomisi %20 kücülmüsken bizim türkiye'de böyle uluslararasi bir krizden etkilenmeme ihtimalimiz yok. kadronun maliyeti en az %30 düsmek zorunda. 30 kisilik profesyonel futbol kadrosu olmaz. 25 oyuncu ideal. 12 bilemedin 13 yabanci bulundurursun kadroda, diger yarisini da türk yaparsin. digerleri alt yapidan lazim oldukca oynar

Belhanda , babel sözleşme fesh edilir . Falcao gönderilir maşının 2 milyonunu falan karşılarız beklerim bunu bu yöndtimden

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bu ekonomik durumda falcao'nun yatarak 5 milyon euro kazanmasi ihtimal dahilinde degil. kaldi ki muslera simdi subat'a kadar yok. hem muslera'nin garanti ücretini 2 milyona cekmemiz lazim hemde bu sakat herifi göndermemiz lazim. o parayi ödeyecek durumumuz yok. fifa'ya gidip bizi sikayet etmeden cekip gitsin.

bu ekonomik durumda falcao'nun yatarak 5 milyon euro kazanmasi ihtimal dahilinde degil. kaldi ki muslera simdi subat'a kadar yok. hem muslera'nin garanti ücretini 2 milyona cekmemiz lazim hemde bu sakat herifi göndermemiz lazim. o parayi ödeyecek durumumuz yok. fifa'ya gidip bizi sikayet etmeden cekip gitsin.

Soso bel10 muslera falcao maaşlarıyla bu kulübü külfettir muslera biraz indirim sağlamalı falcao da bonuslardan vazgeçtirilmelidir diğer iki isim ve Babel teneke bağlanarak yollanmalıdır

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Iki tane maliyeti düşük iş yapabilecek orta saha alalim transferi kapatalim raziyim. Ismi geçen yerliler ve omar geldi varsayalım. Dünya futbol ekonomisi küçüldü epey, euro 8.5 belki 10 üstü olacak. Bazı arkadaşlar ütopik kadrolar kuruyor. Şunu gönder şunu al olayı şu dönemde o kadar kolay değil. Babel Diagne falcao feg kesin kalır. Belhanda satılsa 3. Orta saha alınabilir. Şimdi yeni kontratlı oyuncu almak da mantılı değil, 1.5 versen adama vergilerle 2.5 ediyor, eski kontratlarda bu durum yok eskilerle devam etmek o açıdan avantaj. 2 tane iş yapan orta saha gelse ligi aliriz ,ligin kalitesi çok düşecek hicbir takım büyük transfer yapamaz.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ula biz poldi gibi bir markayı bile 2m a zor sattık. Ben şaşırmıyorum artık hatta şuan bedava almadığımız aytac karaya bile 3-4 veririz kesin.
5 ay sonra bosa cikacak donk'a bok varmis gibi 2,5 bonservis gömdük
cagne'ye ödenen parayi artik sagir sultan bile duydu..

Covid dolayısı ile tribün geliri olmayacak. Burda kaç arkadaş forma alacak bu sene misal ? Ekonomik kriz herkesi vurdu 300 liraya kaç insan forma alıyor. Maliyetleri olabildiğince düşük tutmak lazım, şampiyonlar liginde de yokuz.

kadro statüsüne göre ücret ödersin oyuncuya. bizde marcao ve luyindama 1er milyon saracchi 1,3 alirken simdi alacagin sag bek 2 milyon euro alamaz. sakat-cezali olmadigi sürece yedek olacak topculardan donk bu sene 1,9 milyon aldi. ahmet calik yatarak marcaonun oynayarak aldigi parayi aldi. topa dokunmayan linnes ve sener 1er milyon aldi. defanstakiler bonuslar dahil fazla 1,4-1,5 alirken kalecimiz 3.5-4 milyon euro alamaz. yedeklerin alacagi ücret 750-800 bini gecemez.

Apo ve Yusuf Günay’ın eline 2 tane inek ver 10 tane koyunla takas et desen gidip 1 kamyon tezekle takas edip ne güzel yakacağımız oldu diye sevinirler..
Adminlerden; bu postu, yılın sözü adayı yapmalarını talep ediyorum.

Hatta transfer dönemi bitene kadar her transfer nöbeti başlığının ilk postuna yapıştırilmasini talep ediyorum.

Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!

Covid dolayısı ile tribün geliri olmayacak. Burda kaç arkadaş forma alacak bu sene misal ? Ekonomik kriz herkesi vurdu 300 liraya kaç insan forma alıyor. Maliyetleri olabildiğince düşük tutmak lazım, şampiyonlar liginde de yokuz.

adam gibi forma çıksa ben yine 3 tane falan alırdım ama şu ketçaplı omlete para falan veremem kusura bakmayın

20200801_214115.webp

Köy takimlari bile oyuncularini al nassr takimina bizim beceriksizlerden daha yuksek paraya satmis.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt