- 3 Ağustos 2019
- 2.148
- 2.916
- 648
Transfer baronu seten söylemisti. O dönem adamin nerdeyse her dedigi tutuyordu.
O değilde seten bu dönem hiç piyasada yok
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Transfer baronu seten söylemisti. O dönem adamin nerdeyse her dedigi tutuyordu.
Ben bi kaç maçta izledim gerçekten iyi bi topçuSu adam sezon basinda bizde olsaydi, eminimki berandadan daha cok gol atardi
O değilde seten bu dönem hiç piyasada yok
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
%1 ihtimal bile vermiyorum öyle bi teklif geldiğine. Gelse bile belhanda gitmemiştir hoca o paraya takımdaki herkesi satar
Resmen takımı sabote etmişiz. Adam şimdi beleşe gitmeyi istemekte haklıGurrpegi'de bir kac gün önce sunu yazmisti.
"gelelim belhanda mevzusuna, 2019 ocak ve temmuz aylarında oyuncuya 9 milyon euro civarında bonservis bedeli teklif ettiler ama biz satmadık."

Transfer yapmamız lazım alabildiğimizi almalıyız
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
serveti marsilyaya satacakken marsilya baskani öldü gitti
bir kac yil sonra ise belhanda'yi satmadigimiza pisman olduk
hep benzer bokluklar bizi buluyor.
sampdoria'yı severim![]()
5m euro imkansiz vermezler ya maasindan kurtulacaklar bonservis verilmis gibi gosterilcek yada direk beleşe gonderilecek.Rodop yazdi yav iste belhandayi belese yollayacaklar. O herifin yazdığı her mesajin bir amacı var.
5m euro imkansiz vermezler ya maasindan kurtulacaklar bonservis verilmis gibi gosterilcek yada direk beleşe gonderilecek.
Lerma Bellagerde Mendy en az ikisini alip orta gobege yerlestir iyi ofansif orta saha bul frikik kullanan birde forvet bul yeter baska transfer istemez seneye herkes daha gucsuz olacak