Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şaka maka bütün yüksek maaşlı yabancıları + marcao veya luyindumayi gönderip ucuz yabancilari ve evlatları toplayarak idare etmek durumundayiz. Pandemi devam eder de tribün geliri olmazsa direkt batış.
Kimseyi gonderemeyiz borçlu cikariz. Yapilacak en iyi şey taraftara ağlayıp dilenmek.
Ben olsam bir adet mobil aplikasyon yazar şu transfer döneminde özel kulüp içi bilgilendirme seklinde duyumlar paylaşıp bu paylaşımlarına uygulama dışında yayinlayanların ciddi telif ve tazminat dağlarına tutulacağı çoknsaglam bi platform yapar aylık dergi aboneliği gibi 10 liradan satardim.
Hem yardim,
hem birinci ağızdan haberler,
hem çok özel roportajlar (röportaj öncesi soruların belirlenmesi çok sorulan soruların oylamaya tutulup 10 tanesinin sorulması.
Taraftarın hangi mevkiye yaş aralığı listedeki oyuncuların ismini cismini vermeden taraftarin fikrini alma konusunda anketler,
Takimin oynadığı maçlarsa sonra geri bildirimler bunların ekiple paylaşılması,
Oyuncu öneri sayfası vs.
Böyle çeşitleri artırarak muazzam tasarlanmış taraftar kulüp etkileşimli bir mobil app.
Ücretli kısım ve ücretsiz reklamli ve geri bildirimsiz kisim şekli de senede en az 50 milyon lira kaldirmazsak daha da bu konuda yorum yapmam. Adam sinirlenerek sırf fikri çok like alsin kulup yönetimine ulaşsın diye üye olup premium ücreti öder.
Kitleleri yönetmek aslında çok basit ama onu uygulayacak sosyal mühendisler ile kulüpler çalışmalı.
10 lira bir kişi icin para değil ama ortaya çıkan zahmetsiz paranin boyutu muazzam olur. Alamancilara 15 eurodan basarsin. :D

Mehmet Özcan: “Sofiane Feghouli’nin menajeri Katar’dan bir kaç kulüple görüşerek ‘aynı maaşı veririz ama bonservisini alamayız’ cevabını aldı.”

Mehmet Özcan: “Jesse Sekidika, Taylan Antalyalı’nın transferinde kolaylık sağlanmasından dolayı Erzurumspor’a bedelsiz kiralanacak.”

Falcao
Mbaye
Adem
Ogulcan

Yeterli.

Simdi onemli olan orta sahaya ve kanatlara dogru oyunculari almak. Lemina ile hic ugrasmaya bile gerek yok, sakatlanip duran oyuncuya guvenip yola cikilmaz + sosyal medya'da cok show pesinde bu tip futbolculari hic sevmemisimdir.

Seri duruma gore 1 yil daha kiralanabilir, eger kalirsa yanina Lerma gibi defansif yonu iyi olan 6 numara alinmali. Sali gunu PL'e cikmak icin Fulham-Brentford finali var, Fulham cikarsa Seri'yi belki takimda tutar.
Ozaman insallah Fulham cikar fullham tam destek

Kimseyi gonderemeyiz borçlu cikariz. Yapilacak en iyi şey taraftara ağlayıp dilenmek.
Ben olsam bir adet mobil aplikasyon yazar şu transfer döneminde özel kulüp içi bilgilendirme seklinde duyumlar paylaşıp bu paylaşımlarına uygulama dışında yayinlayanların ciddi telif ve tazminat dağlarına tutulacağı çoknsaglam bi platform yapar aylık dergi aboneliği gibi 10 liradan satardim.
Hem yardim,
hem birinci ağızdan haberler,
hem çok özel roportajlar (röportaj öncesi soruların belirlenmesi çok sorulan soruların oylamaya tutulup 10 tanesinin sorulması.
Taraftarın hangi mevkiye yaş aralığı listedeki oyuncuların ismini cismini vermeden taraftarin fikrini alma konusunda anketler,
Takimin oynadığı maçlarsa sonra geri bildirimler bunların ekiple paylaşılması,
Oyuncu öneri sayfası vs.
Böyle çeşitleri artırarak muazzam tasarlanmış taraftar kulüp etkileşimli bir mobil app.
Ücretli kısım ve ücretsiz reklamli ve geri bildirimsiz kisim şekli de senede en az 50 milyon lira kaldirmazsak daha da bu konuda yorum yapmam. Adam sinirlenerek sırf fikri çok like alsin kulup yönetimine ulaşsın diye üye olup premium ücreti öder.
Kitleleri yönetmek aslında çok basit ama onu uygulayacak sosyal mühendisler ile kulüpler çalışmalı.
10 lira bir kişi icin para değil ama ortaya çıkan zahmetsiz paranin boyutu muazzam olur. Alamancilara 15 eurodan basarsin. :D
Site çöktü haberleri görür gibiyim

Mehmet Özcan: “Sofiane Feghouli’nin menajeri Katar’dan bir kaç kulüple görüşerek ‘aynı maaşı veririz ama bonservisini alamayız’ cevabını aldı.”

Mehmet Özcan: “Jesse Sekidika, Taylan Antalyalı’nın transferinde kolaylık sağlanmasından dolayı Erzurumspor’a bedelsiz kiralanacak.”
2. habere bak, kulüp yönetimi mi bu şimdi :) aile dostumuza yardım ediyoruz sanki

Yapacak birsey yok. Once kiralik iyi bir 6 numara bulup Mensah'i alacagiz. Sonra da 3 yedek elzem ve tabi kondisyoner
Kanat
Sol bek
Forvet

Bakin Falcao ve Cagne ile devam edilirse 10. hafta Adem yine 1.90'lik adamlarla mucadele eder.

2. habere bak, kulüp yönetimi mi bu şimdi :) aile dostumuza yardım ediyoruz sanki

Bizde pek oynayamadı ama Süper Lig'de 6 gol 3 asistle tamamladığı sezonun ardından alacaklarına karşılık free geldi

Büyük ihtimal bir söz vardır ortada,yoksa bile böyle dost kulüpler edinmeliyiz

Hocam gibi topa falso veren yok mu kaliteli 1 dransfer be ?
20200801_135343.webp

Heriflere bak be, Maicon ve Gomis’i sudan ucuza gönderdik efsane oldular. Hamsilerin 1m’ye aldıkları yedek Ekubana 6m teklif etmişler. Vermeyin şu şerefsizlere kimseyi

fegh'in maaşını biz verelim bonservis versinler maaş yerine. yıllık 4 alıyor, 2 yıl sözleşmesi var daha. 6-8 milyon euroya win-win. aynı taktiği belhanda içinde uygulamalıyız. ffp bug'ı yapmamız şart. yoksa sözleşme feshetmeden göndermek imkansız bunları bu yönetimle.

sekidika kiralanmalı. erzurum 11 garantisi açısından iyi tercih olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt