Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
uçağı bırakıp maiconu taksiyle götürsünler. bu hıyarlara topçu satınca parasını bi türlü tahsil edemiyorsunparayı da uçakla getirselermis
Vay be super moderatorluk haAvrupa'da iyi bir başarı elde etmek çok güzel olur. Ben özledim açıkçası. Umarım güzel başlarız ve güzel bitiririz transfer dönemini.
Bilemiyorum basaksehirin tvden fena gorumuyor ama samsunsporun formasıni canli gordum 55.yil formasi için kalitesi çok dandik geldi bana forma daki tek kaliteli parca logo.Başakşehirin ki böyle değil. Biz anlaşsak hatta bi üst kalitesini daha yaparlar
Thonny Anderson'dur inşallah..@TNO1905: Galatasaray, Brezilga Liginden bir ofansof orta saha ve Fransa Liginden bir kanat ile ilgileniyor.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Uzun bir ara olmuştu, pek foruma girememiştim ama artık buralardayım, bir müddet oldu hatta tekrar süper moderatör olalı ama ben pek yorum yazmıyordumVay be super moderatorluk ha

Kimler acaba basinda bulamadim@TNO1905: Galatasaray, Brezilga Liginden bir ofansof orta saha ve Fransa Liginden bir kanat ile ilgileniyor.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi