- 2 Temmuz 2011
- 138.475
- 59.099
- 5.488
Korku filmi ariyom yA
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim Tottenham degilde Arsenal B ye dadanmamiz lazim.Cok cevherler cikiyor bizede biseler duser elbet19'luk forma bulamayan çok genç var aslında. Mou ile görüşse Terim belki bi ihtimal.
Arsenal rotasyonu çok geniş kullanıyor yedirmezler bize. Parrot, Skipp, Clarke gibi gençler gelsin isterdimBizim Tottenham degilde Arsenal B ye dadanmamiz lazim.Cok cevherler cikiyor bizede biseler duser elbet
önce ayak sonra el yanmasıElim yandi tuh iy ay
Elim yandi tuh iy ay
Korku filmi ariyom yA
Hic izlemedim ama bilgisine cok guvendigim biri forvet soyledi Arsenal U23 de Balogun isimli.Baktim 2021 sozlesmesi bitiyor 10 gol 4 asisti varmis.Boyle adamlara gitmemiz lazim.Yoksa Lermalarla Serilerle Leminalarla bu cark donmez.Arsenal rotasyonu çok geniş kullanıyor yedirmezler bize. Parrot, Skipp, Clarke gibi gençler gelsin isterdim
ABD'li çocuk. biraz boy ve fizik handikapı var. Ben de duydum bu çocuğu da gelmez bonservisle gelmez bizeHic izlemedim ama bilgisine cok guvendigim biri forvet soyledi Arsenal U23 de Balogun isimli.Baktim 2021 sozlesmesi bitiyor 10 gol 4 asisti varmis.Boyle adamlara gitmemiz lazim.Yoksa Lermalarla Serilerle Leminalarla bu cark donmez.
Pelinsu diye futbolcu olmazdi zatenDemir bey sizin Helinho'yu Kiev kapiyormus.Yasli kurt Luce transferini istemis
adele 45 kılo vermıs iste yenı hali
![]()
Klavyeye yanlis basmisimNoluyor sarhoş musun
Ya dusun yani bunun gibi.nice adamlar var ust takima atama bekleyen.Bizim hic bu tarz oyuncularla ismimiz bile cikmiyor.ABD'li çocuk. biraz boy ve fizik handikapı var. Ben de duydum bu çocuğu da gelmez bonservisle gelmez bize
adele 45 kılo vermıs iste yenı hali
![]()
ne fatihmiş ya terim harbi kafaya koydugunu alacak adam ölse bile getirecek herifiEmre Kılınç ve Oğulcan Çağlayan hafta içinde Galatasaray ile sözleşme imzalayacak. (TRT Spor)
Galatasaray, Kasımpaşa forması giyen tecrübeli kaleci Fatih Öztürk ile ilgileniyor. (TRT Spor)