- 26 Kasım 2012
- 185.626
- 258.378
- 5.998
Fırat Güllü mü
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Değil muhtemelen eğer eski bir fotoğrafı değilse. 11 saat önce yeni takımının antrenmanından fotoğraf paylaşmış. Sakalı falan varfırat güllü imiş o veled
Bu kim
Fırat gitti abiFırat Güllü
O zaman fotoğraf güncel değil. Fırat bizimle değil artık. Yeni takımıyla antrenmandan fotoğraf paylaşmış gün içinde, sakalı falan var. Yukarıda attığım mesajda paylaştım. Altyapıya bakıyorum da kimseye benzetemedimFırat Güllü
Lusamba'yı bilmem de Ibe tam bir umutsuz vaka oldu. Çok potansiyelliydş patladı patlayacak dendi kendine hiç bakmadı. 24 yaşında cv'sinde Liverpool olan, premier lig topçusu boşa düşer mi hiç yazık etti kendinelusamba ve jordan ibe alınmalı boşta kaçmamalı
Menajer'in sitesi açılmıyor, hakkında dolandırıcılık iddiaları var. İyi buldular bizi vallaMenajer kekledi bizi sanırım
Lusamba'yı bilmem de Ibe tam bir umutsuz vaka oldu. Çok potansiyelliydş patladı patlayacak dendi kendine hiç bakmadı. 24 yaşında cv'sinde Liverpool olan, premier lig topçusu boşa düşer mi hiç yazık etti kendine
geçen sene çekilmiş bir fotografı neden şimdi paylaşıyolar ki emin misinizİsime ulaştım beyler, Ardil Yalçınkaya. Fotograf geçen sene altyapı için denemeye geldiğinde çekilmiş. Beğenilmeyip gönderilmiş.
Bourn'da oynamanın neresi zor.Geçen sezon 19 bu sezon da 2 maça çıktı üstelik sakatlık da yaşamadıolsun orda oynamak zor deneyebiliriz beleş hem patlar belki
david brooks tüm seneyi (son 6-7 haftaya kadar) sakatlığı yüzünden kaçırdığı halde bu lavuk forma bulamamıs mıBourn'da oynamanın neresi zor.Geçen sezon 19 bu sezon da 2 maça çıktı üstelik sakatlık da yaşamadı