Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Simdi de Monaco'nun 2.5 milyona aldigi oyuncuyu kiralamak istiyoruz, once baska takimlar bulup alacak ondan sonra biz de gidip kiralayacagiz, bizimkiler bulamiyor cunku.

Bir baska ornek kiralamak istedigimiz Lerma gibi oyuncular kolombiya liginde dolu, scout ekibi Fatih hoca ile beraber calisiyor neden bu islere girmiyorlar merak ediyorum. Mustafa Denizli, Hamza Hamzaoglu, Riekerink ve Tudor doneminde de scout transferi yapmadilar.
Abi merakını şöyle 3 örnekle giderebilirim. Sırasıyla Chelsea, Ajax ve Galatasaray scout departmanları
chel.png

ajax.png
gs.png

Bizde ek olarak Emre Utkucan var bi de. Murat Atik kimdir necidir bilmem, TSV Oldenburg'da 1 maç teknik direktörlük yapmış en son 2014'ten beri bizimle. Müfit hoca yıllardır Fatih hocayla birlikte. Elmander' de oyuncu izleme potansiyel belirleme durumu yok zaten. İşte bu yüzden biz herhangi bi ligi öyle harıl harıl izleyemiyoruz.

Ya beyler bizim takima kim gelirse gelsin giderken taniyamazsin topcuyu gelen her topcu performansi düşüyor sistem olmadiktan sonra messiyi al yine bu takim yürümez.O yüzden artik bu yonetim ve td son kalan zamanlarini para harcamadan transfer yapsinlar.Umudum yok bu takimdan artik.Hicbir zaman yukselemeyecegiz dogruya dogru.

fraser falcao musaba

seri

mendy lusamba

bedavaya demir gibi takım bide iyi bi forvet bulsak tamam falcaoya güvenilmez

Diagne’yi transfer ettiğimiz dönem Samatta ve bir iki afrikalı topçunun daha adı geçiyordu nöbette.Ne oldu bu oyuncular büyük transfer yaptı mı?

Abi merakını şöyle 3 örnekle giderebilirim. Sırasıyla Chelsea, Ajax ve Galatasaray scout departmanları
Ekli dosyayı görüntüle 87641
Ekli dosyayı görüntüle 87642Ekli dosyayı görüntüle 87643

Bizde ek olarak Emre Utkucan var bi de. Murat Atik kimdir necidir bilmem, TSV Oldenburg'da 1 maç teknik direktörlük yapmış en son 2014'ten beri bizimle. Müfit hoca yıllardır Fatih hocayla birlikte. Elmander' de oyuncu izleme potansiyel belirleme durumu yok zaten. İşte bu yüzden biz herhangi bi ligi öyle harıl harıl izleyemiyoruz.
Su rezalete bak

Mevcut Yabanci Kadromuz

Muslera
Luyindama
Marcao
Saracchi
Linnes
Belhanda
Babel
Feghouli
Sekidika
Falcao
Diagne
Ozornwafor

12 tane Yabanci var. 14 alabiliyoruz.
Bunlardan Sekidika ve Ozornwafor kesin gider.

Eder sana 10. Yani 4 Yabanci kesin alinabilir. Bunun disinda Belhanda, Babel ve Feghouli istenmiyor.
Bunlarda giderse Yabanci sayin 7ye inecek ve toplam 7 Yabanci alabilirsin.

Omar geldi deniliyor ama belli olmaz.

Ya beyler bizim takima kim gelirse gelsin giderken taniyamazsin topcuyu gelen her topcu performansi düşüyor sistem olmadiktan sonra messiyi al yine bu takim yürümez.O yüzden artik bu yonetim ve td son kalan zamanlarini para harcamadan transfer yapsinlar.Umudum yok bu takimdan artik.Hicbir zaman yukselemeyecegiz dogruya dogru.
kesinlikle

Ins bir sorun çıkmaz tam istedigimiz turk profilinde oyuncu.

@AFCBTurkiye: 🖋️ - Jefferson Lerma & Galatasaray

Öncelikle Basında Çıkanlara İnanmayın.

•Lerma, Howe gidişi sonrası kulüpten ayrılmayı düşünüyor. İşin aslı, Championship'te devam edecekti.

Alınan bilgiye göre Jefferson ayrılırsa Avrupa'da devam etmek istiyor.

La Liga Olabilir | Zor.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ekli dosyayı görüntüle 87641
Ekli dosyayı görüntüle 87642Ekli dosyayı görüntüle 87643

Luis Campos'un Yahoo'ya verdiği röportajı okumustumda.Scout ekibinde kendi dahil 6 kişi çalısıyormus.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt