Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lemina - 2.050.000 Euro
Seri - 2.800.000 Euro
Andone - 2.500.000 Euro
Onyekuru - 650.000 Euro
Nagatomo - 2.000.000 Euro
Mariano - 2.300.000 Euro
Donk - 1.895.000 Euro (+ Lig ve Avrupa maclarinda her bir puan icin 5.000 euro, Lig ve Avrupa maclarinda 21 mac oynarsa ki oynadi, 300.000 Euro prime hak kazandi)

Toplam: 14.495.000

Bu oyuncularin (kiralik) sozlesmeleri bitti.

Babel(2.5m), Feghouli(3.8m) ve Belhanda(3.35m) gitmeli/satilmali. Diagne'ye teklif yoksa kalsin.

Sivasspor Polonya'da yılın oyuncusu seçilen Jorge Felix'i renklerine bağladı. Bu sene attığı golleri izledim, adam acayip ballı: attığı gollerin yarısında karambolde 20 kişiden seken top bunun önüne düşüyor bu da atıyor; diğer yarısında ise o cücük kadar görünen boyuyla attığı kafa golleri. Bence her türlü faydalı olacak.

Arda Turan'ı açıklayın da ortalık şenlensin

Verstuurd vanaf mijn EML-L09 met Tapatalk

Ben kiralık futbolcu istemiyorum sonra ki sene limitlerimiz düşecek bu sene düzgün planlama yapamazsak seneye işimiz çok zor olur özellikle kiralık futbolcu gelecekse maks 1 tane alsınlar gidip 3-4 tane adam almasınlar zaten bu adamlara 2.5-3 m euro maaş vereceklerine belçika, fransa, hollanda liglerinden scout transferi yapsınlar öyle uçan kaçan da birilerine gerek yok görev adamı olsa bile yeterli olacaktır

Bizim takim kadar adami yoran kulup yok. Transfer donemi acilmis bir dunya topcuyla anlastin acikla hepsini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt