Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İsrail'den topçu çıkmaz :red: çıkanda ekte yer almaktadır.

eski-sivassporlu-pini-balili-turk-vatandasi-oldu-9641212_9457_o.jpg
Benayoun?

Aynen reis, hem kanatlarda hem orta sahamizda topla mesafe kat edebilen oyuncumuz yok. Takimin en onemli eksiklerinden biri. Bu yuzden Mensah, Lusamba ve Bellegarde gibi oyunculari takimda gormek istiyorum.

Lemina eskisi gibi dikine gidemiyor, Seri bu tip bir oyuncu hic bir zaman olmadi, bir tek Belhanda yapiyor ama istikrari yok maalesef. Omer hakkinda yazdiklarinin altina imzami atarim.

Babel - Onyekuru degisimi herseyi ozetliyor zaten. + Nzonzi, Lemina, Seri transferleri... 3'u de 6 numara pozisyonunda oynayan oyuncular. Bu sezon yanlis kadro planlamasi yapildi. Umarim hoca ayni hatayi yapmaz.

Orta sahaya dogru profilde olan oyuncular alinmali: Lerma gibi 6 numara ve onunde iki tane oyunu iki yonlu oynayabilen 8 numara.
Gerçekten bonservis ödeyebilecek durumumuz olursa Bukari + Bellegarde ikilisini isterim öyle çok pahalı oyuncular olacaklarını zannetmiyorum Bellegarde için 2 mil.€ bonservis haberleri çıkmıştı Bukari'nin takımı Trencin'in tarihindeki en pahalı oyuncu satışı 2.5 mil.€ bonservis ile gerçekleşmiş mesela aynı şekilde Weissman mıydı adı çıkan bir forvet vardı keşke transferini bitirebilsek onun

Kiralık oyuncuları bir kenara bırakıp artık böyle hamleler yapmamız gerekiyor bence tabii oyuncu kiralarsın FFP kısıtlaması olduğu sürece ama 1 tane kirala 2 tane kirala biz bu sezon çok büyük hata yaptık transfer politikamızı tamamen kiralık oyunculara çevirdik Onyekuru-Seri-Lemina-Nzonzi-Saracchi-Andone-E.Mor bu adamlara 5 mil.€ kira bedeli ödedik ve bize hiçbir geri dönüşü olmayan 5 mil.€ ödedik hepsi gidecek bu oyuncuların

Elimizde para edecek sadece Marcao & Luyindama olmasın Bukari gibi Bellegarde gibi geri dönüşü olabilecek giderken de kazanabileceğimiz oyuncular üzerinde duralım...

Genoa, Sinan Gümüş’ü bedelsiz kiralamayı kabul etti.İsteyen kulüpler arasında en yakın takım Galatasaray 1-2 güne bu transfer netleşir. (Nexus Sport)

Liverpool 1-2 yıl daha bırakmaz.

Manuya hoca lazım. hocanın nasıl etki ettiğini görüyoruz. bu sezon en yakın rakibinden 15, lig şampiyonundan da 33 puan fark yemiş.
Kadro kaliteleri arasında uçurum vardı şuan Bruno Fernandez ve Sancho hamleleri ile ara kapandı seneye bakmak lazım.

Tüm şansları zorlayıp Shonn Weismann'ı almalıyız. Adamın normal golü yok ya la! Yetenekli oyuncu, iş yapacağı kesin.

Yalnız gerçekten golcü kumaşı var adamda, dediğin gibi bedava goller değil bir bakayım dedim adam bu sezon 40 maç 37 gol 8 asist ile tamamlamış

Weismann'da tam bizim ligimizde estirecek bir hava var ama bize yedirirler mi sanmam
Ne bize yedirmesi yav. Herif PL ve Bundesliga'dan teklif beklemiş ve kimseden teklif almamış. Bunun gibi hayvani istatistik yapan bi eleman vardı Benfica'ya bedava giden... Bilmem ne Ferreyra... Burda forum dilleye dilleye bi hal olmuştu alak alak diye. Herif çöp çıkınca kiralamışlardı sonra.

Ezbere yorum yapmayalım bi zahmet.

Edit: Buldum.

Ben demiyorum ki bu Weismann'da da aynısı olacak. Ama adam 24 yaşında ve bu sezon haricinde en ufak bir elle tutulur veri yok. Ha bana göre girilmesi gereken bir risk şu mali şartlarda, ama bu tip transferler alanın elinde fena patlıyor genelde.

Burda en büyük sıkıntı halihazırda Falcao ve Diagne'den dolayı 3 yabancı santrafor yapamayacak olmamız. İkisinden birinin gitmesi gerek ama Diagne'yi 1 yıl daha kiralayıp değerini iyice hiç edemeyeceğimize ve Falcao da hayatta ayrılmayacağına göre forvet işi boş bir tartışma.

Son düzenleme:
Adamlar son yılların en iyi oyuncusunu buldular altyapıdan.

Mason Greenwood! Sakatlık kaza bela yaşamazsa çok acayip bir şey olacak.

Gelecek yıllar Mbappe ve bu çocuğun elinde.

01ca93592779406dbc4d8011bfde3aa8.jpg

Bu yaşta bu hayat enerjisi... Vallahi helal olsun, Allah bozmasın.
Bu yönetimle biz 2 sene çalışsak depresyona filan girerdik herhalde.

Adam fırsat transferleri dedikten 10 gün sonra Kaan Ayhan'ı 2.5 milyon euro'ya sırf ellerini ceplerine atmasınlar diye göz göre göre ellerinden kaçırdılar. :cofused:

Bugün transfer döneminin ilk günü, TFF harcama limitleri açıkladı ve yine zirvedeyken, transfer döneminin en çok merak edilen yeri olan ve günlük soru olarak karşımıza çıkan o meşhur soruyu soruyorum:

KAP açık mı? :cigara:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt