- 26 Ocak 2013
- 24.977
- 16.603
- 1.768
Çaresizlik herhalde EmrahYaşı küçük gösterme ve karı kız düşürme bağını çözemedim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çaresizlik herhalde EmrahYaşı küçük gösterme ve karı kız düşürme bağını çözemedim.
İstiyormuşukBu kim?
Şöyle diyim genç kızlar kendi akranlarıyla daha çok konuşuyor kendinden 7-8 yaş büyük birisiyle konuşmazlar heralde bu yüzden yaşımı mesela 21 gibi gösteriyorum ona göre twitler atıyorum aslında sanal bir karakter yarattım diyebilirim orada. Alter ego gibi bir şeyYaşı küçük gösterme ve karı kız düşürme bağını çözemedim.
Cidden lan. Hatunlar, yaş daha büyük olunca rahat davranıyorlar.Çaresizlik herhalde Emrah
Gerek yok.İstiyormuşuk
Kötü bir taktik ve bir hatun için olmadığın gibi davranmak. Yakıştıramadım sana.Şöyle diyim genç kızlar kendi akranlarıyla daha çok konuşuyor kendinden 7-8 yaş büyük birisiyle konuşmazlar heralde bu yüzden yaşımı mesela 21 gibi gösteriyorum ona göre twitler atıyorum aslında sanal bir karakter yarattım diyebilirim orada. Alter ego gibi bir şey![]()
Get lanGerek yok.
Forvete adı sanı bilindik naptığı belli olan 26-31 yaşlarında bir herif lazım
Şöyle diyim genç kızlar kendi akranlarıyla daha çok konuşuyor kendinden 7-8 yaş büyük birisiyle konuşmazlar heralde bu yüzden yaşımı mesela 21 gibi gösteriyorum ona göre twitler atıyorum aslında sanal bir karakter yarattım diyebilirim orada. Alter ego gibi bir şey![]()
Normal türlü düşmüyordu şimdi mesela dm kutumda en az 5 tane aktif konuştuğum kız var hepsiyle de aram iyiKötü bir taktik ve bir hatun için olmadığın gibi davranmak. Yakıştıramadım sana.
Forvette bebe topçunun ne işi var.Get lan
Benim için de dua etsene renktaş. Emrah a bol paralar ve kazançlar sağla diye. Allah kabul etsin.kemancı reisin febeya açtığı davanın arkasında olduğumu belirtmekle beraber febenin daha da beter olması için birazdan eda edeceğim akşam namazında duamıda edeceğimi siz değerli renktaşlarımla paylaşmaktan gurur duyuyorum
Nude değil de normal anlık foto atanlar varnude aldıgın oluyor mu bro
acınacak bi halde aslında ama neyse...Kötü bir taktik ve bir hatun için olmadığın gibi davranmak. Yakıştıramadım sana.
Çirkin misin renktaş?Normal türlü düşmüyordu şimdi mesela dm kutumda en az 5 tane aktif konuştuğum kız var hepsiyle de aram iyi![]()
La twitterda konuşsan nolacak ki?Normal türlü düşmüyordu şimdi mesela dm kutumda en az 5 tane aktif konuştuğum kız var hepsiyle de aram iyi![]()