- 26 Ocak 2013
- 24.977
- 16.603
- 1.768
Sen kendini evleneceğin kişiye saklıyorsun o daha beter bederhal kendine gel ve içinde bulundugun durumdan çıkmaya bak. ben yalandan takılıyordum sana ama senin durumun harbi iyi değil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen kendini evleneceğin kişiye saklıyorsun o daha beter bederhal kendine gel ve içinde bulundugun durumdan çıkmaya bak. ben yalandan takılıyordum sana ama senin durumun harbi iyi değil
Alt yazı geçti radyodaSana mı dedi?
Yengeye hürmet, anne ve babaya dua.Uzatmayalım derim bu çirkin muhabbeti
neyse ben maç baslayana kadar gta5 oyniyim 45dk kalırım striptiz clubdaSen kendini evleneceğin kişiye saklıyorsun o daha beter be
Dur onu beraber açacağız Berke. Onun bir ümidi var.Sen kendini evleneceğin kişiye saklıyorsun o daha beter be
Radyo izlemiyorum.Alt yazı geçti radyoda
Bilmukabele yakışıklı krdsmYengeye hürmet, anne ve babaya dua.
neyse ben maç baslayana kadar gta5 oyniyim 45dk kalırım striptiz clubda
Rakı yapak lan. Canım rakı çekiyor.Bilmukabele yakışıklı krdsm
Göktuğhandan da böyle bi performans beklerdim şahsen.arkada aynı müzik çalıyorduFavori videom![]()
Allah belanı vermesin orası ayrı daneyse ben maç baslayana kadar gta5 oyniyim 45dk kalırım striptiz clubda
reis bi şey diyodu bana dini bi terim öyle olunca haram diilmişHaram.

valla febe tek başına çekilse bile ligin haysiyeti şerefi en az yüzde 50 artar.Yanına birde rize ve bejeke eklenirse eminim dünyanın en haysiyetli ve onurlu ligine sahip oluruzÇekileceğiz diyenler çekilsin de ligin haysiyet ve şerefi yükselsin.
Küme düştünüz lan gebeş pardon Gevrek.Soru: "Sizin harcama limitiniz 101 milyon TL. Memnun musunuz?"
Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek: "Biraz altta kaldı. Ancak oyuncu satışımız var, onu daha bildirmedik. Bifouma'nın satışından sonra limitimiz artacak. Belki 120-130 milyon TL'ye çıkacak." (TRT Spor)
Adil gevrek ligden çekiliyoruz dese ne gülerim ha.Adil gevrek trtspor
Gelemem gibi eylül başına kadar ya da günübirlik ancaRakı yapak lan. Canım rakı çekiyor.