Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyle görünüyor ki; limit olayı komple kalkacak.
Fenerasyon'un üstüne çok büyük bir baskı kurmuş kuşlar.
Ayricat danışıklı dövüş var gibi.
Bugün yarın Başak ve hamsiler de açıklama yapar.

Hafta sonuna kadar fenerasyon ne hâliniz varsa görün diye açıklama yapar.

Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!
mevzu biz olsak bizim yönetim sade bir açıklama yapar Terim ceza alır olay kapanirdi hemen

çayımı hazırlar keyifle izlerim bu şovmeni biraz da güldürsün hep sövdürecek değildir herhalde

Biraz şanssızlık oldu çok iyi topçu hala. Sakatlık durumu biraz zorluyor ama Melo'dan sonra o bölge için yakaladığımız en iyi adam bana göre.

Seri ile uyum sağlayamadılar. İkisi de aynı bölgede oynamak istedi vs. Riskli ama uygun maliyete ben 1 yıl daha deneyebiliriz diye düşünüyorum.

Kalsın Lemina'da Seri'de kalsın Falcao&Feghouli de kalsın anasını satayım !

Çıkan haberlerden şunu anlıyorum:

Bu sene radikal değişiklik yapacak imkanımız yok. Yaparsak da sat-al derken Ekim ayını bulcaz yine yetişemiycez. Sanırım mevcut takımı güçlendirme yoluna gitcez.

Muslera(Okan)

Omar(Yerli) - Luyindama(Emin) - Marcao(Yerli) - Saracchi(Süleyman)

Transfer(Yerli)-Transfer (Ömer)

Feghouli(Oğulcan) - Emre A. (Arda) - Emre K. (Kerem)

Falcao (Diagne)

Feghouli'yi satamazsak a takıma yalnızca iki orta saha transferi tahmin ediyorum. Yerli olarak belki sağ bek-stoper ve defansif orta saha yedeği alabiliriz.
Sağ bek: Nazım'ı falan zorlarız olmadı almancı buluruz bence. Şener out.
Stoper: İnşallah Semih Kaya'ya kalmayız. Bence 1. ligden genç gelir Vedat İnceefe stili. Ahmet out.
Orta saha: Mehmet Özcan, Aytaç gibi bi oyuncu bakarız. Jimmy falan out.

Bu işlemler için de takas oyuncular kullanılabilir ya da dönem içi gelecek 1-2 milyonluk satışlardan karşılanır. Yedek transfer olacakları için kamp zorunluluğu da olmayacak.

Orta sahaya 2 transferi bir an önce yapabilirsek kampa tam kadro girebiliriz aslında. Bunlardan biri kiralık olacak gibi çünkü para yok. Birini de zorunlu opsiyonlu falan alabilsek bizim oyuncumuz olsa keşke. Şu an 4 gözle orta sahaları bekliyorum. İki iyi orta saha gelirse fena kadromuz olmayacak. Sadece 2 kiralık. 9 oyuncunun tapusu bizde olacak. Hele ki Feghouli satılıp yerine hızlı bi kanat gelirse o zaman tadından yenmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt