Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 24.672
- 18.201
- 2.228
eder 60 milyon lira kaç lirası kaldı bu fakir şikecilerin2 m eurodan aşagi almaz yalandir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
eder 60 milyon lira kaç lirası kaldı bu fakir şikecilerin2 m eurodan aşagi almaz yalandir.
yalan mı abi sıkışınca faslıyı sür öne kullan bütün küfürleri çeksin eleştirileri o alsın sırf ismi çıkmış diye sen kenarda 80 dk ölü numarası yap 80den sonra oyuncu degişikliği yap maçı ver sonra. bu mu teknik direktörlük? herif sırf sen kal dedin diye kaldı gidecegi zaman şimdi dehlemeye calısıyo bakalım terim mi daha önce gidecek yönetim mi belhanda mıAğlatırım ikinizide
Baskan bonservisi elinde oyuncular alacagiz demis iste kral.Cer cop toplayacagiz
Sanki Terim'i övüyoruz burada Can.yalan mı abi sıkışınca faslıyı sür öne kullan bütün küfürleri çeksin eleştirileri o alsın sırf ismi çıkmış diye sen kenarda 80 dk ölü numarası yap 80den sonra oyuncu degişikliği yap maçı ver sonra. bu mu teknik direktörlük? herif sırf sen kal dedin diye kaldı gidecegi zaman şimdi dehlemeye calısıyo bakalım terim mi daha önce gidecek yönetim mi belhanda mı![]()
Sarr da var.
ben genclere kismina takildim baskanin aciklamalarindan.Scout olaylarindan mi bahsetti acaba
ondan demedim oraya kaydı lafım. neyse adam akıllı kadro kurmasınlar başlarım ben deSanki Terim'i övüyoruz burada Can.
ben genclere kismina takildim baskanin aciklamalarindan.Scout olaylarindan mi bahsetti acaba
La bok gibi sezonun ardından ilk açıklanan transfer ATondan demedim oraya kaydı lafım. neyse adam akıllı kadro kurmasınlar başlarım ben de![]()
şu 2 tane genç Türk stoper vardı. Biri karagümrükten diğeri samsundan mı ne. Noldu onlar?
Allah Başkana uzun ömür versin.
Carole geldi aklımaMensah gelmesin.
Ben artık mücadeleci / Agresif Oyuncular istiyorum.
Ayrıca PL veya Ligue 1 da 2-3 senedir oynayan Adam gelsin mümkün olursa.
Kondisyonu yeter...
Türk Liginden Adam alınmaz!!!
Transfer Istihbarat Şefi