Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ağlatırım ikinizide
yalan mı abi sıkışınca faslıyı sür öne kullan bütün küfürleri çeksin eleştirileri o alsın sırf ismi çıkmış diye sen kenarda 80 dk ölü numarası yap 80den sonra oyuncu degişikliği yap maçı ver sonra. bu mu teknik direktörlük? herif sırf sen kal dedin diye kaldı gidecegi zaman şimdi dehlemeye calısıyo bakalım terim mi daha önce gidecek yönetim mi belhanda mı :D

yalan mı abi sıkışınca faslıyı sür öne kullan bütün küfürleri çeksin eleştirileri o alsın sırf ismi çıkmış diye sen kenarda 80 dk ölü numarası yap 80den sonra oyuncu degişikliği yap maçı ver sonra. bu mu teknik direktörlük? herif sırf sen kal dedin diye kaldı gidecegi zaman şimdi dehlemeye calısıyo bakalım terim mi daha önce gidecek yönetim mi belhanda mı :D
Sanki Terim'i övüyoruz burada Can.

siz eskiye biz deliye
5efc88ae18c773289ccc912a

Mert Hakan, yeni hocası Erol Bulut oldu diye Allah’a şükrediyor... Helal olsun çocuk

EerL4dVWAAID_Fj.webp

Transfer Istihbarat Şefi

Eğer içerde alacağı milyonlarca euro yoksa Belhanda'nın tavrı rezalet. Bıktım bu oyuncu ve menajerlerinin kulüpler üzerindeki tahakkümünden. Ha zamanında iyi teklif gelmişken satmamak da bizim hatamız.

sosyal medya ergenlikleri bir bitmedi resmi hesaplarin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt