Alp Eren Şentürk
Sarı Üye
- 6 Temmuz 2020
- 697
- 462
- 513
Hasreti bitirin artık.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sebeprecep yildirimin moderetorlugu alinmalidir
Şu videoda analizi de vardı. Ben şahsen izlemedim ama anlatıldığı kadarsa enteresan bir topçu olur bu çocuk.
bence alınmamalıdır çünkü az önce febeye kısaltmali küfür ettim hemen uyardı dikkatli bir mod

bence alınmamalıdır çünkü az önce febeye kısaltmali küfür ettim hemen uyardı dikkatli bir mod
kötü düsünmeyelım sizi test ediyor ne kadar muslumansınız diye renktaşbende neden sürekli misyoner sayfa reklamları çıkıyor
Murat senel ve yusuf erdem gumus var.ali turap varalt yapıda potansiyelli bir sağ bek yok mu
gümüş olan suriyeli sinanın kardeşi miMurat senel ve yusuf erdem gumus var.ali turap var
PTT 1.lig düşmeme kadrosuFeghouli/Oğulcan.. Arda/Akbaba.. Emre/Kerem
............................ Falcao/Diagne/Adem..................
Hey yavrum hücum rotasyonuna bak be
Hayir.yusuf erdem gümüş gokay akpinar abinin övdüğu,elit sagbek olacak dedigi cocuk.sag kanat ve forvette de oynayabiliyorgümüş olan suriyeli sinanın kardeşi mi
bende neden sürekli misyoner sayfa reklamları çıkıyor
elhamdülillah namazında niyazında bir müslümanım kül halkından korkarım lakin ölmeden önce febenin 25 yıllık tarihindeki tüm baskanlarindan futbolcusuna futbolcusundan malzemecisine kadar hepsinden helallik istemem gerekebilir bejekede dahil bu listeye Allah affetsinkötü düsünmeyelım sizi test ediyor ne kadar muslumansınız diye renktaş
sakın tıklamayın
isviçre çakısı gibi haelit sagbek olacak dedigi cocuk.sag kanat ve forvette de oynayabiliyor
Bu sezon U19 takimini izledigim maclarda Isik Kaan Arslan, Atalay Babacan ve Yunus Akgun potansiyeli olan oyuncular diyebilirim. Digerlerinde pek is yok.alt yapıda potansiyelli bir sağ bek yok mu