Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kulüpler yavas yavas akillaniyor mu ne? eski cöpleri denemektense mert nobre ve cagdas atan gibi yenileri deniyorlar + eddie newton

Marcao’yu satıp Latin Amerika’dan 2-3 tane genç yetenek almamız lazım. 18-19 yaşlarında, sonra 20-30 satabileceğin yetenekler. Marcao’yu ne kadar erken satarsak o kadar iyi. Avrupa takımları 25 yaş üstü oyunculara büyük yatırım yapmaya pek yanaşmıyor. Elde tuttukça değeri düşer.

Limitten Kurtulmak İçin Çözüm Önerileri

4) Oyunculara kayıt dışı ödeme

Kayıt dışı dediğim Ali Koç kendi şirketi üzerinden ödeme yapacak. Yıllığı 1m euro olan oyuncuyu herhangi bir reklamda oynatacak. Reklam yüzü yapacak ve nakit 1m euro verecek‚ maaşı da göstermelik 100bin euro olacak. Bu yasal mı bilmiyorum. Tabi bu durumda para Ali Koç´un cebinden çıkacak.

Bir de bonus olayı var‚ bonuslar limite girmiyor diye biliyorum. Tv de izlerken biri demişti ama kim hatırlamıyorum. Serdar Ali olabilir. Oyunculara yapılan ödemeler bonus şeklinde yapılabilir.

Bazı renktaşlar Acun´a oyuncu satalım vs. yazmış ama o da gerçekci değil. Uefa bu durumu anlar. Ha gidip Zajcı 5 milyon euroya‚ Freyi 2 milyona satsan birşey olmaz ama o paralarda çok fazla katkı etmez.

_________

KUVVETMİRA - 05.08.2020 12:04

sözleşmeleri kağıt üzerinde 1907 TL yapsak. asıl ödenmesi gereken tutarları el altından ödesek olmuyor mu.

Transfer Istihbarat Şefi
Kafayi yemisler

muslera'nin ücreti 2 milyon euro'ya düsürülmeli. defansta omar bizim türkiye ligine göre iyi oyuncuya benziyor. 1.5 senelik mariano kadar asist yapamaz ama performans gösterir. 3 orta saha ve 1 kanat oyuncusu marcao-luyindama gibi 1er milyonluk kaliteli oyuncular olsa süper olurdu. bir de forvet tabiki. 2 milyonun üstüne artik cok cikamayiz ücretlerde..

3 ay maaşları yatmadı mı olay çıkaran topcular 6 ay sakat kaldıgında bırak indirim yapmayı maaşlarınıda tam zamannda isterler.

tenor.gif

Fenerbahce :

Emre Belözoğlu, Caner Erkin’i ikna etti. Fenerbahçe yönetimi bugün Caner Erkin’in menajerini arayacak ve son görüşme için gün belirleyecek.
Gökhan Gönül 1+1 yıllık anlaşma sağlandı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt