- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Bosa ciktiklarini gördüm diye twitter da. Bundan olabilir mi? Ki mendyi isterimAlalım demiosan ne yazıon krdsm?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bosa ciktiklarini gördüm diye twitter da. Bundan olabilir mi? Ki mendyi isterimAlalım demiosan ne yazıon krdsm?
Aktürkoglu

Bu transfere sevinirim.Aktürkoglu

E.Kılınç bence
Yani gençlesmeden bu is olmaz.Hem futbol ekonomisini düşündüğümüzde oyuncu cikarip satmamiz lazimHoca pili kalmamis dedeleri oynatir ama genede genclere sans vermez
Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bence hak çok daha iyi bir bekCaner fbye hasanali bize belliydi bu. Adamlar caneri alarak hasanaliyide bize iteledi bir taşla iki kuş.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Falcao ya yazik olur. Babel + fegh mala baglarlar. Arda Atletico dan dolayi birseyler dener. Seri de küfür show yapar, o öndeki tirlardan dolayiVar bi hayalimiz
Omar______________Caner
________Seri____Donk
Babel______FEG_____Arda
___________Falcao
Transfer Istihbarat Şefi
Bugün hangi +30 futbolcuyu alacağız?
Faks makinesinde ufak bir teknik problem çıkmış. Giderilmesi için harıl harıl çalışıyorlar şu anda.en önemlı transferımız emre kılınç hala açıklanmadı
Yav yeter aq ikisini de istemiyorum koca dünyada topçu mu kalmadı.Alın size Yeni Son Dak Haberi
Ekli dosyayı görüntüle 87979
Sol kanada henüz bir takviye yapmayan Cim Bom’da, Trezeguet transferinin zora girmesi nedeniyle gözler tekrar Henry Onyekuru ve Bruma’ya çevrildi.
Eğer Monaco, Onyekuru’yu Galatasaray’a bir kez daha göndermek istemezse, Bruma’nın transferi için somut adımlar atılacak. PSV Eindhoven’da bekleneni veremeyen 25 yaşındaki Portekizli’nin kiralanması gündemde. Teknik patron Fatih Terim, bu iki oyuncudan birini mutlaka kadrosunda görmek istiyor. (Metin Karabaş)
Transfer Istihbarat Şefi
Bu sene Onyekuru gelsin, bir sene daha oynasın. Seneye Bruma gelir.Yav yeter aq ikisini de istemiyorum koca dünyada topçu mu kalmadı.